Otilia cântă alături de Andrea şi Shaggy


Declarată oficial o colaborare inedită a momentului, bulgăroaica Andrea şi Otilia, două dintre cele mai cunoscute cantăreţe din Europa de Sud-Est au răspuns pozitiv la chemarea celebrului producător Costi pentru piesa "Passion". Nevoia unui flavour jamaican a făcut ca internaţionalul Shaggy să se alăture dându-i mai multă substanţă proiectului ce se doreşte a fi încă un succes internaţional demn de topul Billboard american, asemănator cu cel al hitului mondial "Habibi (I need your love)", produs tot de Costi.

După Inna – "Hot" şi Alexandra Stan cu "Saxobeat", Otilia este a treia cantareaţă româncă, cu un debut internaţional spectaculos întâmplat în ultimii 5 ani.Succesul OTILIEI se cuantifică şi în cele aproape 200 milioane de vizualizări ale piesei "Bilionera" pe canalele youtube, în licenţierea piesei în America de Sud, toată Europa de Sud-Est şi o parte din Europa de Vest.

Andrea este cunoscută pentru colaborările de succes dealungul anilor alături de Costi, unele dintre piese ca şi "Samo Moi", "Tyalee", "Upotrebena", "I Wanna", "Haide opa", "Champagne" devenind hituri în mai multe ţări din balcani, deasemenea recunoscută pentru colaborările ei cu Bob Sinclair si Shaggy.

Un produs Blogger.