Premierele ultimelor 7 zile din 2015


Am petrecut Crăciunul în familie, dar weekend-ul ne poate convinge să ieşim din casă. Oficial, vineri s-au lansat doar două premiere, dar programul cinematografelor este îmbogăţit cu mai multe avanpremiere. Iată mai jos recomandările noastre pentru ultimul weekend al anului, care ar putea fi dominat, ca şi penultimul weekend, de forţosul Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.

The Peanuts Movie
Animaţia 3D inspirată din benzile desenate create în 1950 de Charles M. Schulz ar putea să-i captiveze pe micii spectatori cu povestea lui Charlie, un elev timid gata de orice pentru ca noua lui colegă, Fetiţa cu părul roşcat, să îl remarce. Sugestiile celor din jur îl vor face să accepte o mulţime de provocări, printre care participarea la un show de talente sau unul de dans, dar norocul nu este de partea sa. Charlie va avea parte de ajutorul plin de abnegaţie al căţelului său, Snoopy, cei doi formând unul dintre cele mai iubite şi longevive cupluri din benzile desenate.



Vacanţă cu de toate/All Gone South
Este vorba de continuarea hitului francez Babysitting cu surprize, lansat pe ecranele noastre în iulie. De această dată gaşca de trăsniţi formată din Franck, Sonia, Sam, Ernest, Alex şi Estelle ajunge în Brazilia, unde va fi cazată în hotelul tatălui Soniei, pe care Franck vrea să o ceară, cu această ocazie, de nevastă. Doar că o expediţie în junglă se va lăsa cu peripeţii ieşite din comun şi în curând întreg hotelul va porni în căutarea "exploratorilor", în această variantă franceză a francizei Marea mahmureală.



În avanpremieră puteţi vedea o combinaţie atent dozată de trei filme, unul pentru amatorii de acţiune, altul pentru amatorii de comedie ireverenţioasă, iar altul pentru copii.

La limita extremă/Point Break
DIN 1 IANUARIE 2016: Când am auzit că se face un remake la filmul din 1991 cu Patrick Swayze şi Keanu Reeves (regizat de nimeni alta decât Kathryn Bigelow, în continuare singura regizoare câştigătoare de Oscar), ne-am minunat. Dar aventurile extreme şi cascadoriile din Point Break lăsau loc de o actualizare în ton cu noile tehnologii, dar şi cu evoluţia sporturilor extreme şi a mulţimii de device-uri care ori te fac să-ţi trăieşti viaţa pe muchie de cuţit, ori te ajută să-ţi surprinzi îndemânarea fizică în imagini pentru a le arăta apoi online. Desfiinţat de criticii americani pentru lipsa de convingere cu care spune povestea unui agent FBI infiltrat într-un grup de sportivi de elită bănuiţi că ar fi autorii unor infracţiuni spectaculoase, La limita extremă compensează cu aspectul 3D şi energia cascadoriilor.



Surori bune şi nebune/Sisters
Nerecomandată spectatorilor sub 15 ani, comedia cu Tina Fey şi Amy Poehler ar putea surprinde firile mai sensibile, dar noi îţi recomandăm să treci peste glumele fără perdea, pentru că filmul oferă un melanj interesant de bună-dispoziţie şi emoţie. Cele două cunoscute actriţe le interpretează pe Kate şi Maura, două surori foarte diferite care află cu stupoare că părinţii lor au hotărât să vândă casa unde au copilărit. Ele au la dispoziţie un weekend pentru a face curat prin miile de suveniruri din trecut, dar folosesc o mare parte din timp pentru a da cea mai sălbatică petrecere din Orlando, Florida.


scris de Ştefan Dobroiu 
Un produs Blogger.