Tudor Chirilă, OUT de la Vocea României?


Dezvăluirile vedetei despre campania neloială de susţinere a unui concurent din bani publici au creat tensiune şi confuzie la "Vocea României", un lucru neobişnuit până acum.

Tudor Chirilă este o celebritate incomodă pentru Pro TV. Venirea lui la "Vocea României" a însemnat un pas înainte pentru producătorii show-ului care tocmai îl pierduseră pe Horia Brenciu. Acesta a fugit la Antena 1 în perioada de schimbări majore petrecute la nivelul managemtului din staţia lansată de Adrian Sârbu.

Liderul trupei Vama s-a alăturat unui juriu format din Loredana Groza, Smiley şi Marius Moga. Cei patru, se suportă sau nu, trebuie să facă echipă şi să asigure succesul celei mai importante producţii a postului.

Un reportaj difuzat în emisiunea lui Cătălin Măruţă, care prezintă culisele de la "Vocea României", lasă să se înţeleagă indirect faptul că ieşirea publică a lui Tudor Chirilă împotriva concurentei Tincuţa Fernea, a produs ceva valuri în interiorul echipei. Deşi nu s-au pronunţat direct, au existat discuţii pro şi contra între popularii antrenori.

Scandalul a izbucnit după ce Tudor Chirilă a scris pe blogul său că o concurentă din propria sa echipă beneficiază de o campanie publicitară făcută din bani publici de preşedintele Consiliului Judeţeaan Satu Mare.
Un produs Blogger.