Loredana Groza, piesă-colaborare cu Alama


Loredana lanseaza single-ul “Vrei sa ma iei”, extras de pe albumul “Imaginarium” lansat anul trecut printr-un concert spectaculos ce s-a desfasurat la Sala Palatului din Bucuresti.

Noul single este compus de Loredana, Alama, Razvan Mihaila si Matei Vasiliu, iar textul este scris de Loredana si Alama. Videoclipul a fost regizat de catre Michael Adrian Mircea, de styling s-au ocupat Radu Mada si Andrei ionescu, de makeup Alexandru Abagiu si hair-styling Sorin Stratulat.
"Vrei sa ma iei>> a pornit de la ideea mea de a face un cantec neconventional, o poveste de dragoste neimpartasita care sa se deruleze intr-un dialog intre mine si el. Alma a intrat in joc. Chiar  daca e un artist la inceput de drum a intrat  perfect in personaj, in rolul celui care se indragosteste iremediabil de iubita prietenului sau… . Morala o veti afla urmarind noul videoclip “Vrei sa ma iei”, extras de pe albumul Imaginarium” , a spus Loredana.
“Este o piesa in care am pus mult suflet, atat eu cat si Loredana si suntem foarte multumiti de rezultatul final. Vreau sa ii multumesc Loredanei pentru increderea acordata, MediaPro Music si Mattman Music pentru sustinere”, a declarat Alama.
Un produs Blogger.