Mihai Trăistariu lansează piesa pentru Eurovision: "PARADISIO"

Mihai Trăistariu a lansat videoclipul piesei ”Paradisio”. Cu această melodie, artistul s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2016.

Paradisio‬” este o piesă în limba engleză compusă de Mihai Trăistariu împreună cu Robby G. și Dumi Pădure. Prin versurile melodiei se relatează o poveste de iubire, în care ”Paradisio” este ființa supremă care l-a cucerit pe artist. Pentru a o găsi, cântărețul explorează întregul univers, găsind-o în final pe planeta ei.

Videoclipul melodiei a costat, conform artistului, 15.000 de euro. În acest proiect a fost implicată o echipă de 25 de specialiști de peste hotare, care au creat un decor SF, în ton cu tematica piesei.

Odată cu lansarea videoclipului, artistul clarifică faptul să show-ul live pregătit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decât clipul, având ca elemente comune tematica SF și personajul Paradisio.

Mihai Trăistariu a ocupat locul 4 în finala concursului Eurovision din 2006. Piesa cu care a obținut această performanță a fost ”Tornero”, o melodie care a devenit apoi hit în țări precum Grecia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Irlanda, Spania, Portugalia, Turcia și Olanda.

Semifinala Selecției Naționale Eurovision va avea loc pe 4 martie, iar finala pe 6 martie, ambele show-uri fiind transmise în direct de TVR.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, cu semifinalele pe 10 şi 12 mai şi finala pe 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu 3 mai multe decât la ediţia precedentă.

Un produs Blogger.