Florena debutează direct la Eurovision


Florena a trecut într-o nouă etapă, una de artist profesionist. Tânăra de 16 ani vine cu două vești minunate. În primul rând, a lansat prima piesă, „Behind the Shadows” și, în al doilea rând, iată că s-a calificat și în etapa națională a concursului Eurovision.

La doar 16 ani, se pare că Florena deja își croiește drumul sigur către topurile muzicale, cu atât mai mult cu cât este susținută de Gabriel Huiban, producătorul căruia i se datorează succesul unor hituri precum “Mi-e dor de noi”, “Nu”, “Două anotimpuri” (DJ Project), “Anicyka Maya”, “24” (Anna Lesko) și Gașca Mea (Hi-Q). Tot el este responsabil de producții de top ale unor artiști cunoscuți, printre care Alexandra Stan, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, CRBL, Giulia etc.

Mai mult, la piesa “Behind the Shadows” au lucrat, împreuna cu Gabriel Huiban, atât Laurențiu Duță, cât și Adam Powers.

Pe langa interpretarea dramatica si convingatoare a piesei, intre atuurile Florenei se numara si faptul ca, desi este atat de tanara, este constienta ca pe langa talent ai nevoie si de multa munca. Inca de la varsta de cinci ani, artista a investit in promitatoarea ei cariera mii de ore de lectii de canto si de pian.

Un produs Blogger.