Mario Fresh spune “Iartă-mă” în noul lui single


Dupa ce in urma cu un an s-a indragostit de "Fata de la metrou", Mario Fresh regreta acum greselile facute in povestea de dragoste si incearca prin diverse gesturi sa repare relatia. Povestea e pusa in scena intr-un mod artistic in videoclipul "Iarta-ma", in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan.

Cu un traseu muzical ce a inceput inca de la 5 ani, acum Mario Fresh, tanarul cantaret in varsta de doar 16 ani, este unul dintre artistii principali de la Golden Boy Society, care se dezvolta profesional sub atenta indrumare a lui Alex Velea.

Despre noul lui single, Mario Fresh marturiseste: 
"Cu Alex Velea si Antonia in jurul meu, imi dau seama cat de puternice pot fi unele cuvinte, iar un simplu "Iarta-ma" poate aduce din nou zambetul pe buzele persoanei apropiate, la fel si gesturile mici, precum o floare. Sunt norocos sa fac parte din brigada Golden Boy Society, mergem in fiecare zi la studio si compunem muzica, iar la 'Iarta-ma' chiar a contribuit intreaga echipa, de versuri s-au ocupat Alex si Rashid, iar de instrumental Boier Bibescu si Soundboy si fiecare si-a adus contributia".
Povestea e pusa in scena intr-un mod artistic in videoclipul "Iarta-ma", filmat in complexul Ibiza Sol, in regia lui Richard Stan si Claudiu Stan.

Mandru de realizarile celui mai tanar artist din Golden Boy Society, Alex Velea spune: "Mario e mereu pus pe treaba, ar sta toata ziua la studio, asta imediat dupa ce termina orele de la liceu. E la varsta in care asimileaza si evolueaza, e de neoprit. Am incredere in talentul lui si stiu ca va ajunge mare".

La doar 16 ani, Mario Fresh are deja in portofoliu trofee si premii muzicale, dar si single-uri de milioane de vizualizari pe YouTube. Single-ul cu care a debutat este "N-ai scoala... e nasol", iar ulterior a lansat hiturile "Am ramas cu gandul" si "Fata de la metrou".

Un produs Blogger.