Lux și eleganță la cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar


Unele dintre cele mai frumoase ținute purtate la cea de-a 88-a ediție a premiilor Oscar au aparținut actrițelor Charlize Theron și Jennifer Lawrence.

Lor li s- alăturat și Charlotte, soția de 34 de ani a actorului Tom Hardy, datorită ținutei sale elegante. "Charlize Theron este definiţia perfecţiunii pe covorul roşu", au titrat jurnaliştii din toată lumea la vederea superbei actriţe din "Mad Max: Fury Road". Theron, care s-a despărţit recent de Sean Penn, a purtat o rochie roşie, cu trenă şi un decolteu îndrăzneţ. Ca accesoriu, un pandantiv lung cu diamante la gât. 


O altă rochie deosebită a fost verde, cu paiete şi i-a aparţinut actriţei de origine irlandeză Saoirse Ronan (nominalizată la categoria cea mai bună actriţă în rol principal pentru "Brooklyn"). Saoirse a povestit că după nominalizare şi-a comandat ţinuta la Calvin Kelin. Rochia este foarte decoltată, cu spatele gol, iar ca accesorii - cercei de culori diferite, alb şi verde. Jennifer Lawrence a preferat o rochie Dior. 


Una dintre cele mai aşteptate vedete de pe covorul roşu a fost Cate Blanchett, ce anul trecut a purtat o rochie de nu mai puţin de 60.000 de dolari.


Cate Blanchett, nominalizată la premiul pentru cea mai buna actriţă în rol principal, pentru filmul Carol, a preferat o rochie verde. somptuoasă, cu trenă şi decolteu adânc, destul de încărcată marca Armani. Rochia, ce avea pene pe umeri şi corsaj, a fost accesorizată cu cercei lungi, argintii.

Un produs Blogger.