Premiile Oscar 2016: Lady Gaga, Sam Smith și The Weeknd, pe aceeași scenă


In ciuda controverselor si a discutiilor pe teme rasiale, organizatorii au facut deja publica lista artistilor care vor canta si vor prezenta ceremonia de premiere.

Lady Gaga se numara printre invitatii speciali ai serii si pe langa faptul ca are mari sanse sa castige un Oscar, artista va si interpreta melodia cu care concureaza, “Till It Happens To You”, piesa ce se regaseste pe coloana sonora a filmului “The Hunting Ground”.

The Weeknd, la randul sau nominalizat la categoria Original Song va presta pe scena Oscarurilor, alaturi de colegul sau de breasla, Sam Smith la aceeasi categorie. Canadianul va interpreta piesa care l-a consacrat, “Earned It” si care este inclusa pe coloana sonora a filmului “Fifty Shades of Grey”, in timp ce Sam Smith va canta “Writing’s on the Wall”, piesa aflata pe noul film din seria James Bond.

Daca ar fi sa ne luam dupa competitie, Sam Smith este cu un pas inaintea celorlalti cantareti, deoarece melodia lui a fost premiata la Globurile de Aur, la categoria Best Original Song, in urma cu doar cateva saptamani.
Un produs Blogger.