Primul test LIVE pentru semifinaliștii ESC România


Două mii de bucureşteni au apaludat vineri seară concurenţii Selecţiei Naţionale în concertul de promovare organizat de TVR la Berăria H din capitală. Cei 12 artişti calificaţi în semifinala Eurovision România 2016 au interpretat melodiile calificate în concurs, s-au distrat alături de fani, au făcut fotografii şi au acordat interviuri jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

Venit direct de la pupitrul Telejurnalului TVR 1, Radu Tudor a fost gazda spectacolului. Vedeta Televiziunii Române a întreţinut atmosfera, a prezentat artiştii şi a organizat concursuri pentru publicul din sală.

Cel mai laudat de public a fost Ovidiu Anton si piesa pe care acesta a interpretat-o live. Mihaela Danciu, o sustinatoare din public, ne-a declarat despre Ovidiu:
"Mi s-a facut pielea de gaina, am simtit toata interpretarea lui. Categoric el merita sa ne reprezinte"
Prezentă la eveniment, Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României la Eurovision 2016 a anunţat, în premieră, ordinea intrării în concurs a semifinaliştilor pe scena de la Baia Mare. Astfel, publicul din Sala Sporturilor şi telespectatorii TVR îi vor asculta pe cei 12 după cum urmează:

1. Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ – The Voice
2. Andra Olteanu – Nai Nai
3. Dream Walkers – Let It Shine
4. Irina Popa – Letting Go
5. Jukebox – Come On Everybody
6. Mihai Băjinaru – Never Too Late
7. Vanotek feat. The Code & Georgian – I’m Coming Home
8. M I H A I – Paradisio
9. Florena – Behind the Shadows
10. Gaşca de acasă – Tu eşti povestea
11. Ovidiu Anton – Moment of Silence
12. Xandra – Superhuman
„În ultimii ani, a devenit o tradiţie ca Selecţia Naţională să fie organizată în oraşe diferite din ţară. Mă bucur că, anul acesta, am organizat un show şi pentru publicul bucureştean, practic o repetiţie pentru spectacolul de la Baia Mare. Fanii au fost la înălţime şi au creat o atmosferă extraordinară, motiv pentru care aşteptăm emoţiile din cele două seri de concurs încărcaţi cu energie pozitivă”, a declarat Iuliana Marciuc, la finalul evenimentului.
Concurenţii au fost susţinuţi din sală şi de vedetele TVR, alături de alţi artişti şi prieteni: Mihai Rădulescu, Marian Olaianos, Ioana Voicu, Mihai Pocorschi, Dan Bittman, Andreea Archip, Corina Dănilă, Paula Seling, Mugurel Vrabete, Gabi Constantin (Voltaj) sau Paula Chirilă. În finalul evenimentului, Jo (Ioana Anuţa), cea care va însoţi artiştii şi în Camera Verde, la Baia Mare, a susţinut un recital incendiar pentru publicul de la Berăria H.
Un produs Blogger.