Vunk lansează piesa "Iubește-mă de tot"


Cel care s-a ocupat de regia videoclipului este Sandu Anton, cel care s-a ocupat si de “Un Nou Univers”.

Filmarile videoclipului s-au desfasurat in timpul Carnavalului de la Venetia si ne spune povestea unui cuplu de fete, asa ca nu sunt excluse nici scenele picante.
“„Iubeste-ma #detot”, noua piesa a trupei VUNK si cel mai frumos cantec de dragoste al acestei primaveri, pledeaza pentru o pasiune traita cu intensitate, autentica 100%, in care indragostitii sunt implicati #detot, chiar daca ritmul rapid al lumii de azi nu lasa de multe ori ragazul de a intelege in profunzime toate aspectele vietii”, spune Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.
“Pentru videoclipul Iubeste-ma de tot am lucrat cu regizorul Sandu Anton, acelasi regizor de la clipul Un nou univers. Impreuna am fost de acord ca povestea clipului poate fi mai puternica si mai sugestiva daca ar fi o poveste intre doua personaje feminine. In clip joaca Ana Maria Guran, actrita principala din filmul Lumea e a mea, care tocmai a fost premiata la Best Film Fest si Ana Maria Ilinca, model. Am ales sa filmam in Venetia, in timpul Carnavalului, pentru ca o astfel de relatie este tinuta, de obicei, in spatele mastilor, iar atunci cand ii judecam pe ceilalti pentru alegereile lor, ar fi mai bine sa ne dam noi mastile jos si sa acceptam orice forma de iubire, atata timp cat este sincera si este impartasita #detot”, Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.
Un produs Blogger.