EuROvision: Horia Moculescu, declaraţia serii: "Trăim în epoca Adele" - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here

EuROvision: Horia Moculescu, declaraţia serii: "Trăim în epoca Adele"

Share This

12 melodii, 12 show-uri şi două recitaluri în direct de pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare – spectacolul semifinalei Eurovision România se transmite în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+. REFRESH SAU F5 PENTRU UPDATE!

FINALIŞTI:
Dreamwalkers
Mihai Trăistariu
Florena
Ovidiu Anton
Vanotek feat. The Code & Georgiana
Doru Tudoruț feat. Irina Baiant


22:30 Ultima din semifinala, XANDRA interpreteaza piesa "Superhuman". Ne placeeee! Zoli: "Nu a fost cel mai mare show pe care l-am vazut in seara asta". 
Mai jos aveti un citat amuzant, ne-a ramas in minte. :)22:30 Ovidiu Anton interpreteaza piesa "Moment of Silence", ne place, place, placeeee! Zoli: "Pentru mine, cel mai emotionant moment al serii. Nu a fost un show dinamic, dar nu se cerea". Cezar: "Gratie lui Ovidiu Anton, voi asculta rock."22:20 Gasca de acasa interpreteaza "Tu esti povestea". Horia Moculesu: "Putin retro. Asteptam o explozie."

22:10 Florena interpreteaza piesa "Behind The Shadows". Personal mi-a placut. juriului la fel. Cezar: "A transmis foarte mult". Horia Moculescu a cazut in sfarsit de acord cu Randi :)22:00 Favoritul serii, MIHAI interpreteaza piesa "Paradisio". Videoclipul piesei - varianta 2, nu a aparut inca.....poate e in lucru? Horia Moculescu, putin nemultumit de prestatie! :o21:35 Vanotek feat. The Code & Georgian e fresh si merge! Piesa lansata in decembrie, anul trecut, se aude si la Eurovision. Juriul lauda piesa, mai putin domnul Moculescu si Randi. :)21:25 Dupa energia obtinuta de la piesa anterioara, ne delectam cu ceva mai...romantic. "Never to late", interpreteaza Mihai Bajinariu. Horia Moculescu: "Piesa e stricata de refren!"21:15 Ceva mai diferit la Selectia Nationala. Jukebox, piesa "Come On Everybody". Cepraga: "Nu vad interesanta combinatia engleza-romana. Sunet bun, energie buna". Horia Moculescu: "Linia melodica, foarte statica."

21:09 In acest moment pe scena, piesa "Lasă-mă, eu te las", Irina Popa, interpreteaza in limba engleza. Randi: "Piesa este foarte buna, dar nu epica, nu pentru Eurovision!"21:00 Dream Walkers interpreteaza piesa "Let it Shine". Vocile sunt bune, chiar foarte bune. Juriul a laudat prestatia!20:50 "Nai, Nai" a schimbat tonul si ne-a pus la dans! A interpretat Andra Olteanu. Juriul a criticat in mare piesa: Randi "Este o piesa de radio!"20:45 Gheata a fost sparta de primii artisti: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ, piesa "The Voice", Muzică: Doru Todoruţ, Irina Baianţ | Text: Doru Todoruţ, Irina Baianţ. O imbunatatire si la grafica editiei din acest an. 20:40 Prezentarea juriului. 
D-nul Horia Moculescu a primit cele mai multe apaluze. :) 

20:35 Un inceput formidabil cu imagini din orasul Baia-Mare, imagini pregatite de TVR. Artistii au facut un colaj cu piesele ce au reprezentat Romania ultimii ani si au obtinut rezultate formidabile. 

20:30 Incepe Selectia Nationala Eurovision Romania, 2016! Sunt Claudiu si impreuna comentam prestatiile celor 12 artisti de pe scena amplasata la Sala Polivalenta din Baia Mare. 


Post Bottom Ad

Responsive Ads Here