Deliria. Primul album cu copertă lenticulară din RomâniaOdata cu cel mai asteptat show al anului 2016, Delia isi lanseaza cel mai recent album al sau: Deliria. Si pentru ca nu va puteti astepta la mai putin din partea Deliei, artista anului, asa cum a fost declarata recent la premiile Radio Romania 2016, vine cu cel mai catchy album din cate au existat. 

Deliria va fi disponibil in doua variante, din care una speciala si in premiera in Romania: o coperta lenticulara. In interior, ambele albume vin cu un booklet care contine peste 80 de poze noi si  53 de stickere desprinse din lumea Deliei. Varianta speciala a albumului se va gasi spre vanzare doar la concertele Welcome to Deliria de la Sala Palatului (2 si 3 aprilie), pe cand cel normal se va putea achizitiona din punctele obisnuite de vanzare.  

Pe album se regasesc mega hit-urile Da, mama, Cum ne noi, Gura ta, dar si  6 (!!!) piese noi. O alta noutate a albumului sunt piesele de intro si outro, unde o regasim pe Delia care canta compozitii proprii la flaut.

Albumul fizic Deliria este o premiera pentru un artist roman. Fotografiile au fost realizate de catre Dimitri Caceaune si David Gal pe partea de grafica si packaging. Conceptul albumului a fost dezvoltat in totalitate de catre cei doi artisti.    

Autor: Andrei Didas | Data: 24.03.2016 | Imagini: Cover album "Deliria"
Un produs Blogger.