Ecaterine & Dimitri lanseaza "Adrenalina"


"Lasa ploaia si timpul sa vina / Tu-mi dai aripi si adrenalina" este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. Despre cel mai sincer si nobil sentiment ne vorbesc si Ecaterine & Dimitri in single-ul "Adrenalina", o poveste in doi, o poveste ce reuseste sa treaca prin frig, ploaie si sa ajunga la soare. 

Cu acordurile de acordeon, un vibe inspirational si versuri care marcheaza metafora timpului, single-ul "Adrenalina" este compus de catre Ecaterine & Dimitri, iar versurile sunt scrise de catre Theea Miculescu. 
"Dupa un music session in Londra, Dimitri  mi-a arătat un beat cu cateva acorduri la chitara ce m-au inspirat sa scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa ma caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor si pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. :)  'Adrenalina' e o piesa cu mesaj pozitiv, <lasa ploaia si timpul sa vina, tu-mi dai aripi si adrenalina">, mai pe scurt, orice s-ar intampla, noi zburam peste toate grijile impreuna", spune Ecaterine. 
"Piesa "Adrenalina" a fost compusa in urma calatoriei noastre la Londra, intr-o atmosfera londoneza. Initial a fost o piesa acustica foarte simpla, doar cu voce, chitara si acordeon, cu versuri in engleza; dupa care am facut si varianta in romana cu orchestratia pe care o auziti acum", declara Dimitri.
Ecaterine si Dimitri au inceput colaborarea in urma cu 2 ani, odata cu lansarea piesei "Zi cu soare". De atunci si pana in prezent s-au implicat si in alte proiecte muzicale, atat pe partea de interpretare, cat de compozitie si productie, iar genurile muzicale pe care le abordeaza includ influente pop, dance, jazzy, deep. 

Autor: Claudiu Adrian Itu | Data: 23.03.2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.