Johnny Depp vine în România și va susține un concert


Johnny Depp va veni în România, alături de colegii săi din trupa The Hollywood Vampires, pentru a susţine un concert, pe 6 iunie 2016. Evenimentul va avea loc la Complexul Romexpo din Bucureşti. Biletele au fost deja puse în vânzare.

Primavara aceasta culegi roadele unui nou inceput cu imprumutul potrivit. Sume intre 500 si 10000 de lei, rate fixe saptamanale sau lunare.
Deşi cei mai mulţi îl cunosc pe Johnny Depp din filmele în care a jucat, actorul are şi alte înclinaţii artistice. Este un chitarist foarte talentat, care a cântat şi a înregistrat mai multe piese alături de muzicieni şi trupe rock celebre, precum Oasis, Bob Dylan, Marilyn Manson şi Ryan Adams.

În 2015, Johnny Depp, cântăreţul Alice Cooper şi Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, au înfiinţat super-grupul The Hollywood Vampires, pentru a onora muzica starurilor rock care au murit în anii ’70.

Trupa are acelaşi nume, Hollywood Vampires, pe care îl avea formaţia înfiinţată de Cooper în 1970, care îi avea în componenţă şi pe alţi rockeri celebri, mari consumatori de alcool la acea vreme, precum Ringo Starr, John Lennon şi Keith Moon. Super-grupul a lansat un singur album de studio, “Hollywood Vampires” (2015), care se bucură de câţiva invitaţi speciali, precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh şi Christopher Lee.


Autor: Claudiu Itu | Data: 31.03.2016 | Imagini: Billboard
Un produs Blogger.