Taxi şi Delia lansează balada "Atât de trist"


Taxi şi Delia colaborează pentru prima dată şi lansează single-ul "Atât de trist". O baladă emoţionantă, cu un mesaj desprins din poveştile cotidiene şi cu un dialog sincer şi profund, piesa "Atât de trist" este compusă de către Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. O poezie vizuală, în alb şi negru, cu accente romantice, melancolice şi metaforice, videoclipul este regizat de către iRonic.

La începutul anului, Delia a lansat single-ul "Gura ta", în colaborare cu Deepcentral, care are în prezent peste 14 milioane de vizualizări şi ocupa primele pozitii în topurile muzicale. Piesa "Atât de trist" este lansata cu 17 zile înainte de "Welcome to Deliria", mega-concertul pe care artista îl va sustine pe 2 şi 3 aprilie la Sala Palatului.
"Delia este o artistă de excepţie şi suntem foarte onoraţi de această colaborare. O să sune ciudat, dar suntem foarte bucuroşi că a acceptat să fie 'atât de tristă' alături de noi", declară Dan Teodorescu.
"Atât de trist este o piesă atât de frumoasă! Când am auzit-o prima oară în versiunea demo, am rămas puţin blocată, nu am reuşit să mă exprim imediat - atât de mult m-a marcat. Am aşteptat cu nerăbdare să vadă lumina YouTube-ului, să ajungă mai repede la oameni, pentru că sunt convinsă că o să-i atragă în poveste şi că se vor ataşa de ea încă de la prima audiţie. Atât de mult îmi place şi cum a ieşit clipul, mi se pare că transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil şi special! Dan e o minunăţie de om şi atât de tare mă bucur de această colaborare!", declară Delia.
De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesa 'Luna' şi până în prezent, în cei 17 ani de activitate muzicală, pe care îi aniversează chiar luna aceasta, trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere şi inedite, cu videoclipuri emoţionante, dar şi savuroase, fie că e vorba despre viaţa socială şi politică ("Strada mea cu-n singur bec", "Criogenia salvează România"), fie că este vorba despre dragoste ("Jumătatea mea?, "Mi-e dor şi doare"), iar abordarea Taxi este întotdeauna originală.


Autor: Claudiu Itu | Data: 15.03.2016 | Imagini: Cat Music | Sursa: InfoMusic
Un produs Blogger.