20 de noi artiști confirmați la Delahoya 2016


Zeci de artiști completează line-up-ul ediției cu numărul XX a festivalului de muzică electronică Delahoya, ce va avea loc pe Valea Gârbăului, lângă Cluj Napoca, în 10-11 iunie. Pe lângă Die Antwoord, confirmați în urmă cu câteva săptămâni, ediția aniversară Delahoya îi va aduce la Cluj și pe britanicii de la Modestep, o trupă dubstep & electronic rock care, în cei șase ani de activitate, a reușit să își formeze o audiență cu adevărat mondială. 

Obișnuiți ai celor mai mari festivaluri din lume, precum Glastonbury sau Coachella, Modestep vin la Delahoya în formulă de DJ Set pentru a aduce în premieră în fața fanilor din România materialele de pe cel mai recent album al lor, „London Road”, lansat în 2015. Experiența muzicală consistentă a fiecăruia dintre membrii Modestep se reflectă într-un sunet distinctiv și puternic, care include dubstep, drum & bass și hard rock.

Festival de pionierat care a deschis calea altor evenimente de profil și a promovat muzica electronică românească încă din anii ’90, Delahoya va stabili la aniversare și recorduri de prezență a artiștilor români pe cele trei scene. Cap de afiș la acest capitol va fi trupa Șuie Paparude, ale cărei show-uri sunt recunoscute pentru atmosferă și energie, alături de CTC, Golan și Macanache.

Printre DJ-ii confirmați la Delahoya se numără The Model, unul din cei mai apreciați artiști de gen din România și primul care a semnat contracte cu două mari case de discuri internaționale încă de la începutul anilor 2000. Vor mai urca pe scenele festivalului Shiver, Blanilla & Solartis Quartet, Madliquid, Dudawles, Etyheln, Akos, Detour, Mathei, Dodo, Highroller și Panda. Bineînțeles, line-up-ul nu ar fi complet fără Horace Dan D, fondatorul festivalului și principalul responsabil pentru performanța de a atinge 20 de ediții.

La finalul lunii aprilie, organizatorii vor mai anunța alte 20 de nume de artiști români și străini, cu un accent puternic pe zona tehno, cea care a consacrat festivalul. Până atunci, mai sunt disponibile doar 200 de abonamente din cele 1.000 puse în vânzare la prețul special de 59 de lei, la epuizarea acestora prețul urmând să crească la 89 de lei.

Autor: Andrei Didas | Data: 13.04.2016 | Imagini: Delahoya
Un produs Blogger.