Betty Stroe și Wilmark lansează single-ul și videoclipul "Amala"


Betty Stroe si Wilmark lanseaza single-ul si videoclipul "Amala", o poveste plina de culoare, zambete, zeci de costumatii, dans, energie, ce are in prim plan comicul de situatie si cel de personaje.

Piesa "Amala" marcheaza cea de-a doua colaborare dintre Betty si Wilmark si este compusa de catre cei doi artisti, alaturi de Danny Mazo. Videoclipul este regizat de catre Zsolt Kapros si a fost filmat pe parcursul a 20 de ore, iar cei doi artisti au schimbat zeci de costume, de la cel traditional romanesc, la cele latino, cu roluri inedite si multa autoironie. 
"Am vrut sa facem o piesa de distractie de vara, care sa te faca sa calatoresti in zone tropicale, exotice, este o piesa nebuna, de party, o piesa care invita oameni sa se distreze, sa nu le pese de ceea ce spun ceilalti, sa faca ceea ce isi doresc asa cum isi doresc si sa traiasca fiecare clipa. In videoclip ne-am gandit sa punem in practica toate ideile, avem zeci de costumatii care ne poarta din anii 80 disco style pana la carnavalul de la Rio, pilot, scolarita, soldat, hawaii si multe altele", declara Wilmark.   
"Ideea videoclipului Amala ne-a venit intr-o seara cand scriam impreuna versurile pentru partea de rap a lui Wilmark. Atunci ne-am gandit ca ar fi foarte interesant sa putem realiza un videoclip in care sa includem cat mai multe elemente din show-ul nostru, Tequila Party, multe schimbari de costume, dansatori, energie. Am mers mai departe cu ideea si am ales tematica Roleplay", declara Betty Stroe.
Dupa filmarile videoclipului, distractia a continuat intr-un club de salsa din Bucuresti, unde Betty si Wilmark au dansat alaturi de echipa pana in zorii zilei, fiind cea mai lunga petrecere la care au fost prezenti, peste 30 de ore. Prima lor colaborare a fost piesa "Dame mas", cu rimuri kizomba si un videoclip incendiar. Inca de atunci, cei doi artisti au pregatit si un show la fel de caliente. 

Autor: Claudiu Itu | Data: 05.04.2016 | Imagini: CatMusic
Un produs Blogger.