EXCLUSIV: Pro TV a primit răspuns de la EBU

EXCLUSIV

Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU) trimite in cursul zilei de maine raspunsul catre PRO TV, printr-un comunicat oficial:
Salutam implicarea postului comercial de televiziune, Pro TV, in gasirea unei solutii privind participarea Romaniei la Eurovision, insa din pacate, ramanem la decizia luata zilele trecute. Romania nu va participa in acest an la Eurovision, categoric NU in 2016. Avem niste reguli, nu le putem schimba din mers. Asteptam rezolvarea situatiei financiare a televiziunii de stat (TVR). 
Paul Jordan / EBU
Raspunsul vine in urma solicitarii din partea PRO TV, de a ajunge la un acord privind difuzarea concursului european in Romania, implicit participarea tarii noastre. 
Televiziunea Romana (TVR) poate sa se inscrie din nou in 2017, daca situatia financiara este rezolvata, mai exact, daca sunt platite datoriile catre EBU. 

TVR ramane membru al EBU pana in iunie - insa vrem sa primim o garantie din partea Guvernului roman ca datoria va fi platita, a precizat pentru Muzzix, Paul Jordan - din partea E.B.U.

-stire in curs de actualizare-

Autor: Claudiu ITU | Data: 28 aprilie 2016 | Imagini: ebu.ch, eurovision.tv
Un produs Blogger.