Feli lansează single-ul și videoclipul "Va urma"


Orice final înseamnă și un nou început, așa că, pe sfârșit de martie, începem o nouă poveste scrisă de Feli. Se numește simplu „Va urma", pentru că toate lucrurile frumoase trebuie să continue. 
„Fiecare dintre noi pornește în viață cu un vis, are în minte o destinație pe care o urmărește cu pasiune și dăruire. Știm cu toții, însă, că drumul nu este întotdeauna lin. De multe ori trebuie să ne învingem temerile, să găsim în noi curajul și voința de a accepta că pe parcurs ne putem lovi și de eșecuri. Ce nu trebuie să uităm, indiferent de punctul în care ne aflăm, e să ducem visul mai departe, lăsând mereu loc 'Va urma", așa descrie Feli mesajul celui mai nou single al său.
Piesa „Va urma", al cărei videoclip este regizat de Iulian Moga, este compusă și produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată în coproducție cu Cat Music. 

Feli a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?", piesă care i-a adus în 2015 și prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards. În 2016, single-ul „Creioane colorate"a fost numărul 1 în topul difuzărilor pe radio, iar vocea artistei a fost remarcată chiar și de Charles Aznavour, după ce a înregistrat un cover în limba spaniolă a celebrei piese „La Boheme".


Autor: Andrei Didas | Data: 04.04.2016 | Imagini: HaHaHa Production
Un produs Blogger.