(P) Cel mai mare Retro Party din România: We Love Retro, Cluj-Napoca


A opta ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la ”We Love Retro”. 

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.
Alături de Bonnie Tyler și Smokie va urca pe scenă și trupa clujeană Semnal M.
“Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi <diferiți>, de a oferi publicului un eveniment aparte. Succesul primei ediții de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de personae, ne-a motivat și ne-a determinat să creștem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro, și nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur și chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live și de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reușit să aducem din nou la Cluj câțiva dintre cei mai iubiți artiștii retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experiență extraordinară tuturor celor prezenți, atât prin show-urile artiștilor, dar și prin decor și...alte surprize pe care doar cei prezenți le vor descoperi.” - Iancu Șerbănescu, Project Manager We Love Retro.
În ediția din 2015 Transylvania Music Events i-a adus la Cluj pe Lou Bega, Captain Jack, Down Low, stabilind un nou record de audiență în Sala Polivalentă, 8.300 de persoane. Anul acesta TME își propune să depășească din nou recordul în cele două zile pline de amintiri.

INFO&BILETE
Un produs Blogger.