PREMIERĂ: Andreea Bănică și Adrian Sîna lansează piesa "Flori de busuioc"


Energie cat curprinde si o invitatie la dans, bucurie, printre flori, intr-o primavara plina de culoare. Andreea Banica si Adrian Sina lanseaza prima piesa in colaborare: "Flori de busuioc", un tonic pentru trup si suflet.
"A venit momentul sa lansez o piesa alaturi de bunul meu prieten, Adi Sina! Povestea acestei melodii, oarecum altfel, este simpla. Intr-o zi m-am dus la Adrian in studio, unde lucram impreuna pentru un EP international. Foarte scurt si direct, Adi mi-a spus: 'Mai Andreea am o piesa frumoasa care surprinzator pentru aceasta perioada nu este balada. Tu esti preferata mea sa cantam impreuna aceasta piesa, pentru ca poti transmite bucurie atunci cand canti'. M-a motivat cu aceste simple cuvinte pentru ca mereu am crezut ca menirea mea pe acest pamant este sa fac oamenii fericiti", declara Andreea.
"Flori de busuioc' este o piesa pozitiva, despre incarcatura clipelor in care iubirea este pe primul plan, iubirea fata de cei apropiati, fata de natura, fata de tot ceea ce ne inconjoara. Lucrurile simple sunt intotdeauna printre noi si nu trebuie decat sa ne bucuram de ele. Va invit la cel mai frumos dans, dansul prieteniei si al fericirii", a incheiat Andreea. 
Piesa "Flori de busuioc" este compusa de catre Adrian Sina si Andrei Vitan si este o poveste despre flirt si joaca, despre primii fiori ai dragostei, despre clipele in care amandoi stau sub clar de luna si viseaza, o piesa despre emotii, inocenta, fluturi in stomac, declaratii sincere, despre primele juraminte. Poezia vizuala care insoteste piesa este realizata de catre Codrin Roibu (Neverland Place).

Chiar daca melodia "Flori de busuioc" este primul lor featuring, Andreea si Adrian au colaborat pentru hitul "Love in Brasil". Adrian este compozitorul hitului pe care Andreea l-a lansat in urma cu cativa ani si care are, in prezent, peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube.


Autor: Andrei Didas | Data: 19.04.2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.