Trupa Voltaj lansează primul videoclip filmat 360 grade


Trupa Voltaj lanseaza un nou videoclip pentru piesa "Din toata inima" si mai marcheaza o premiera digitala: primul videoclip filmat la 360 de grade al trupei, ce are un mesaj de sustinere pentru echipa nationala de fotbal - "Din toata inima pentru Nationala Romaniei"

Daca in urma cu cateva zile, trupa realiza prima poza 360 de grade cu care promova concertul din Hard Rock Cafe Bucuresti, acum baietii continua seria premierelor cu care ne-au obisnuit si lanseaza primul lor videoclip filmat 360 de grade pentru hitul "Din toata inima", cu un mesaj special pentru Nationala Romaniei: "Din tribuna sunt cu tine / Lupta pan' la capat si-o sa fie bine. Galbeni ca si soarele/ Azi mergem iar spre victorie".
"Suntem foarte nerabdatori sa vedem reactia fanilor nostri la aceasta noua abordare in ceea ce priveste videoclipurile. Pentru noi a fost o experienta foarte interesanta, am filmat in mijlocul oamenilor, in mai multe locuri din Bucuresti si, fiind 360 de grade, acum putem sa urmarim reactiile tuturor. Cat priveste aceasta noua varianta a melodiei 'Din toata inima', ea e un semn de sustinere din partea noastra pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei la Euro 2016. Hai Romania!", declara Calin Goia, solistul trupei.
Printre premierele realizate de catre trupa Voltaj de-a lungul timpului se numara: primul CD Multimedia, "Bungee", primul video filmat cu un telefon mobil sau prima melodie cantata pe o tableta etc. 


Autor: Claudiu ITU | Data: 28 aprilie 2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.