Campanie Muzzix. Andreea: "Dați-mi aripi să zbor""Buna tuturor! Numele meu, este Andreea, am 16 ani, iubesc natura, iubesc muzica, iubesc viata.

In urma cu ceva timp, am fost diagnosticata cu tumora ovariana..da, suna destul de dur, insa este real este parte din "noua mea viata" din acest moment.
Va scriu aceste randuri intrucat am putina nevoie de ajutorul vostru, am nevoie sa pot sa sper, sa pot sa visez in continuare, sa pot sa fiu eu.

Pentru a putea merge mai departe si a "incerca" o operatie mai complexa, la un spital privat, am nevoie de orice ajutor pot primi, orice suma oricat de mica, ma poate ajuta.

Vreau sa ma vedeti asa cum am fost si cum imi doresc sa redevin, de aceea nu as vrea sa postez imagini actualizate cu progresia "acestei noi prietene" - numite cancer. Orice informatie cu privire la boala sau dosar medical, vi le pot furniza parintii mei.

Veti regasi mai jos datele de contact ale parintilor mei cat si contul bancar:
Neacsu Ion Catalin: 0726.402.870

Cont Bancar Lei: RO59RZBR0000060003797366, deschis la Banca Raiffeisen - Sucursala Constanta.

Va multumesc din suflet tuturor si nu fiti suparati, chiar daca nu ma puteti ajuta financiar orice gand bun cu siguranta se va indrepta catre mine."

Pentru orice donatie veti regasi mai jos datele de contact ale parintilor cat si contul bancar:
Neacsu Ion Catalin: 0726.402.870
Cont Bancar Lei: RO59RZBR0000060003797366
deschis la Banca Raiffeisen - Sucursala Constanta.
Un produs Blogger.