UPDATE: Fratele Paulei Seling, cercetat de Poliție. Reacția artistei


Paul Seling, fratele cântăreţei Paula Seling, este cercetat pentru distrugere. Astfel, marţi, acesta a încercat să distrugă un magazin din Baia Mare.

Paul Seling a fost prins, marţi noapte, în timp ce încerca să vandalizeze, folosind vopsea de culoare galbenă, sediul unui magazin situat pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Fratele Paulei Seling a vandalizat şi sediul Uniunii Artiştilor Plastici şi a comis şi alte acte de distrugeri de-a rândul anilor.De altfel, el s-a şi „lăudat" cu faptele lui pe Facebook, postând imagini cu cladirile murdărite de vopsea, scrie Actual MM.

Fratele Paulei Seling a fost amendat cu suma de 300 de lei de către poliţiştii locali, iar cei de la Poliţia municipiului Baia Mare îl cercetează acum pentru acte de distrugere.

În declaraţia făcută în faţa oamenilor legii acesta şi-a recunoscut vina.
„În urma declaraţiei pe care noi am luat-o, persoana în cauză şi-a recunoscut fapta anterioară. Mai mult decât atât, potrivit declaraţiei lui, a mai savârşit şi alte acte de vandalism în trecut cum ar fi cele asupra unui restaurant din Centrul Vechi, a unui sediu de firme de pe strada Victoriei, Colegiului Naţional „Gheorghe Şincai", Liceului de Arte precum şi asupra Coloniei Pictorilor", a declarat Gheorghe Perian, şeful Poliţiei Locale din Baia Mare.
Pentru reţinerea persoanei acuzate de vandalism poliţiştii locali au trebuit să recurgă la încătuşare, deoarece era violent.

Paula Seling: „Are două tumori cerebrale”
„Fratele meu este absolvent de Arhitectură, artist, grafician şi muzician extrem de talentat. Întâmplările nefericite ale ultimelor zile se datorează unor probleme de sănătate legate strâns de două tumori cerebrale. Aceste lucruri sunt personale si va multumesc pentru ca respectați intimitatea familiei. As vrea sa precizez ca, din cate stiu eu, fratele meu nu a fost violent, nu a fost încătușat iar termenii folosiți de autorii comunicatului de presa cu privire la actele de vandalism, sunt exagerați”, a menţionat Paula Seling pe Facebook

POZITIA MUZZIX CU PRIVIRE LA ARTICOL
Muzzix a publicat EXCLUSIV un articol in ziua arestului unde era precizat faptul ca Paul Seling a fost incatusat, deoarece a devenit violent fata de politistii de la fata locului. 
Orice detaliu din articol este continutul comunicatului de presa, oferit de IPJ Baia Mare. 
Un produs Blogger.