Kamelia a lansat un cover dupa piesa ''Pillowtalk'' a lui Zayn


Dupa ce, in urma cu cateva luni, Kamelia a lansat single-ul ''Amor'', acum a revenit cu un cover pentru unul dintre hiturile momentului. Artista a ales sa isi puna amprenta asupra single-ului lui Zayn – "Pillowtalk", una din piesele ei preferate si totodata unul din clipurile de top de pe YouTube, cu aproape 500 milioane vizualizari.

Cu un timbru special si o voce inconfundabila, Kamelia a reprodus starea "Pillowtalk" printr-o interpretare senzuala, care a ajuns direct la inimile fanilor, nerabdatori sa asculte ceva nou din partea artistei.

Frumoasa cantareata isi propune sa lanseze mai des cover-uri dupa piesele care ii plac, dupa cum spune: 
''Am simtit ca a trecut prea mult timp de la ultimele cover-uri inregistrate (Someone Like You, One of Us, Stand By Me, Set Fire to the Rain), cam 2-3 ani si mi s-a facut dor :)''.
Mai mult, unul dintre cover-urile realizate de Kamelia a ajuns sa aiba succes la nivel international, asta dupa ce varianta ei la piesa ''Stand By Me'' a lui Ben E. King a fost aleasa drept muzica pentru o reclama la o firma de automobile din SUA, unde este difuzata.

Cum vara bate la usa, Kamelia pregateste un single nou pentru sezonul estival, iar intre timp se bucura de succesul piesei ''Amor'', care a depasit 22 de milioane de vizualizari pe Youtube si care se afla in topurile muzicale din Bulgaria si Turcia.


Autor: Andrei DIDAS | Data: 26.05.2016 | Imagini: Kamelia
Un produs Blogger.