Lucian Bărbulescu lansează single-ul și videoclipul "Azzido"


Azzido! Un cuvant ca o stare de spirit! Cu dans, energie si multa nebunie. DJ-ul Lucian Barbulescu lanseaza single-ul si videoclipul "Azzido". 

Piesa este compusa de catre Ciprian Blaga si DJ Sava, iar videoclipul este regizat de catre Lucian Barbulescu si este o incursiune haioasa, energica, fara un scenariu prestabilit, de dimineata pana seara, prin cele mai cool locuri din Bucuresti. Videoclipul "Azzido" nu este prima sa experienta de regizor.
"Azzido... Cine nu-si aduce aminte de Azzido Da Bass - Dooms Night?! De acolo a pornit totul, hai sa-i zicem un 'tribut' pentru cate boxe s-au rupt la propriu in vremea aceea... O piesa de club, de dans, de rupt tenesii in vara lui 2016. 'Vinovatul' principal a fost DJ Sava, care a lucrat in studio impreuna baietii lui, si a iesit 'Azzido', initial doar un ghid tras de catre Ciprian Blaga, care a si ramas vocea de pe piesa. Pentru orchestratia piesei au mai lucrat Claudio Cristo, DJ Bonne si Razvan Matache", declara Lucian
Lucian Barbulescu, DJ-ul pe care cu siguranta l-ai intalnit macar o data la pupitrul unui club, la butoane! In prezent, Lucian lucreaza la alte doua piese, care vor fi lansate in urmatoarele luni.


Autor: Andrei DIDAS | Data: 12.05.2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.