TRAGEDIE. A murit actorul Anton Yelchin, „Chekov” din seria Star Trek


Actorul Anton Yelchin, cunoscut mai ales pentru rolul Pavel Chekov din seria Star Trek, şi-a pierdut viaţa într-un accident, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Anton Yelchin a decedat în urma unui accident petrecut la accesul în reşedinţa sa din San Fernando Valley.

Tânărul în vârstă de 27 de ani, cu rol memorabil și în Alpha Dog/Mascul necruțător (2006) și o filmografie de peste 30 de titluri, a fost găsit decedat pe aleea de acces de la reşedinţa sa, după ce nu a mai apărut la o repetiţie care fusese programată la ora 11 noaptea. 

Locul accidentului a fost poarta de incintă, într-un punct unde carosabilul are o pantă accentuată. Se pare că înainte de accident, actorul a coborât din maşină. Actorul a fost pronunţat decedat de către autorităţi. Un purtător de cuvânt anunţa duminică: „Actorul Anton Yelchin şi-a pierdut viaţa într-un accident mortal în cursul acestei dimineţi. Familia solicită să i se respecte liniştea în acest moment".

Condoleanţele au venit din toate părţile odată ce tragedia a devenit cunoscută. Colegul său de platou din Star Trek, John Cho, a postat : „L-am îndrăgit pe Anton Yelchin. Era un adevărat artist - curios, frumos, curajos. Un coleg adevărat şi un fiu minunat. Mă simt devastat”. Cineastul Kevin Smith declară vestea „nenorocit de tristă".  

Şi Zachary Quinto, care îl joacă pe Spock, a postat o imagine a actorului defunct şi i-a lăudat talentul enorm: „Prietenul nostru, tovarăşul nostru, Anton al nostru, unul dintre cei mai deschişi şi mai curioși oameni pe care am avut onoarea să-i cunosc, atât de talentat şi de generos”.  

Cu o înţelepciune peste vârsta lui şi plecat dintre noi înainte de vreme, îi dedicăm toată dragostea şi tăria familiei lui în acest moment de cumpănă". JJ Abrams, regizorul lui Star Trek, a scris la rândul lui un mesaj de condoleanţe emoţionant: „Ai fost briliant. Ai fost bun. Ai fost amuzant, şi mai ales ai fost talentat. Şi nu ai fost cu noi îndeajuns. Ne e dor de tine... JJ".

UPDATE: Cauza morţii actorului Anton Yelchin: SUV-ul său, care a produs accidentul, fusese rechemat în service.
SUV-ul care a luat-o la vale pe o stradă şi a produs accidentul în urma căruia Anton Yelchin şi-a pierdut viaţa fusese rechemat în service pentru că şoferii au întâmpinat probleme la schimbătoarele de viteză, cauzând vehiculele să o ia la vale în mod neaşteptat, conform unor documente guvernamentale.


Autor: Gloria Sauciuc | Data: 20.06.2016 | Imagini: IMDb
Un produs Blogger.