DESPĂRȚIRE TIMPURIE. Gigi şi Zayn s-au depărţit


După aproape şapte luni de relaţie, cuplul hollywoodian format din cântăreţul Zayn Malik, fost membru al trupei One Direction şi modelul american Gigi Hadid au decis să se despartă, deşi anumiţi apropiaţi ai vedetelor sunt de părere că cei doi s-ar putea reîmpăca, potrivit contactmusic.com.

Potrivit E! News, joi seară, 2 iunie, fostul membru al trupei One Direction şi modelul în vârstă de 21 de ani au încheiat relaţia. Potrivit unor surse, cuplul a avut parte de o relaţie cu certuri şi împăcări, după ce s-au mai despărţit şi reîmpăcat de mai multe ori în trecut.

Cei doi au fost surprinşi certându-se la aniversarea de 21 de ani a lui Gigi Hadid din aprilie, dar “s-au despărţit şi s-au reîmpăcat de mai multe ori”, existând posibilitatea să se împace din nou, potirivit unui apropiat al cuplului: 
“Zayn şi Gigi s-au despărţit, dar este posibil să se reîmpace mâine. Este foarte neclar ceea ce se petrece între ei acum. Au avut nişte probleme în ultimul timp care au implicat comunicarea şi modul în care s-au înţeles.”
Zvonurile unei relaţii romantice în privinţa celor doi au început în decembrie anul trecut când Hadid a apărut în videoclipul melodiei de debut solo a lui Zayn, ‘Pillowtalk’, în ianuarie. Luna următoare, cântăreţul o descria pe Gigi drept prietena sa într-un interviu.

Potrivit unei alte surse, deşi Hadid a fost surprinsă alături de prietena sa Kendall Jenner joi înainte de apariţia veştii despărţirii, aceasta “este foarte tristă... şi şi-ar dori să rezolve problema. Este vorba de contactul constant pe care îl avea cu Zayn de care îi este dor, întrucât cei doi chiar s-au apropiat foarte mult.”

Foto: Gigi Hadid
Jelena Noura "Gigi" Hadid este o prezentatoare de modă americană şi o personalitate de televiziune. Ea a fost numită una dintre cele 12 cadete în emisiunea anuală pentru prezentarea costumelor de baie din Sports Illustrated's în 2014. De asemenea, ea a apărut în reality show-ul TV „Adevăratele soţii din Beverly Hills”. Gigi Hadid este fiica dezvoltatorului imobiliar Mohamed Hadid şi a fostului model Yolanda Hadid (născută Van den Herik).

Hadid mai are doi fraţi mai mici, sora sa Bella care este la rândul său model şi un frate, Anwar. De asemenea, ea mai are două surori vitrege mai mici, Marielle şi Alana, din partea tatălui său şi cinci surori vitrege din parte tatălui său vitreg. După divorţul părinţilor săi, mama lui Gigi s-a căsătorit cu producătorul muzical David Foster.

Cântăreţul Zayn Malik, născut Zain Javadd Malik, în 1993, în Bradford, West Yorkshire, Anglia, este fost membru al trupei One Direction. Părinţii săi Yaser şi Tricia sunt de naţionalitate britanico-pakistaneză. Malik a devenit cunoscut după participarea sa la 'The X Factor' în 2010, dar şi în urma activităţii sale muzicale în cadrul trupei One Direction alături de Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne şi Louis Tomlinson. În martie 2015, Malik a părăsit trupa.
Un produs Blogger.