Românii au Talent. Laura Bretan a câştigat FINALA


Laura Bretan a castigat FINALA show-ului "Romanii au Talent". Voturile publicului au decis intr-un numar mare castigatorul sezonului 6.

Laura Bretan, eleva de 13 ani care a castigat FINALA „Românii au talent”, acum face furori și în SUA, la „America’s Got Talent”.

Tânăra a fost trimisă direct în semifinalele prestigiosului concurs cu ajutorul butonului auriu, în urma unei interpretări de excepție.


Foto: facebook.com/romaniiautalent
Laura Bretan este de origine română, însă s-a născut în Statele Unite ale Americii și locuiește în Chicago.

Laura a început să cânte de la vârsta de 4 ani, îndemnată de mama sa, apoi a fost îndrumată de către Cristian Dumetrana, profesor de muzică din Chicago. Acum studiază canto cu Nicoleta Roman, artistă lirică la Chicago Symphony Orchestra.

Copilă timidă şi gingaşă, dar cu voce demnă de o soprană de operă, a impresionat publicul american în ultima vreme. A fost nominalizată pentru premiul „Cel mai bun artist sub vârsta de 15 ani” la Chicago Music Awards.

A câştigat concursul Super Top Dog pentru copii sub 14 ani, plus alte concursuri precum Stars of Tomorrow sau Amateur Night. În plus, televiziunile ABC 7 şi CBS au realizat reportaje despre viaţa fetiţei, iar în iunie 2014, Laura Bretan a interpretat imnului naţional pentru Chicago White Sox de la US Cellular Field din Chicago.

Autor: Andrei DIDAS | Data: 04.06.2016 | Imagini: ProTV
Un produs Blogger.