PIESĂ NOUĂ. Vescan lansează "TIC-TAC"


XsessionMUSICVLOG revine in aceasta saptamana cu o piesa semnata de Vescan, in colaborare cu Mahia Beldo. Dupa succesul repurtat in ultimii ani cu "Piesa mea preferata", "In dreapta ta", "Poza de album" (alaturi de Mellina), "Al tau impiedicat" si "Las-o", Vescan lanseaza o noua piesa matura "TIC-TAC", ce subliniaza trecerea timpului. Vescan: "Puteti realiza ca va treziti batrani dar ati adormit tineri?"

"TIC-TAC" aduce cu sine o noua colaborare a lui Vescan cu vechiul sau prieten, compozitor, producator si solist – Mahia Beldo – cel alaturi de care a lansat majoritatea succeselor din ultimii ani. Piesa beneficiaza si de aportul creativ al unui alt prieten din perioada underground a rapperului - Exo, cunoscut si sub numele artistic Alama.

Videoclipul TIC-TAC a fost filmat la rasarit pe litoralul romanesc de catre Claudiu Stan, regizorul tuturor materialelor XsessionMUSICVLOG.

Dupa ce Puya si Elena Ionescu au avut o priza mare in fata tinerilor din Romania cu piesa "Scandalos" lansata saptamana trecuta, XsessionMUSICVLOG se pregateste pentru o noua lansare saptamana viitoare, joi la ora 20.00. Asadar, urmeaza o colaborare cu cei doi initiatori ai proiectului - Puya si Vescan -"BAIRAM", piesa ce ar putea deveni imnul tuturor petrecerilor nebune din aceasta vara.

Pe Vescan il veti putea vedea toata vara in concerte alaturi de Dj Amy, dar si in cadrul turneului "Noi sa fim sanatosi", alaturi de Puya si intreaga gasca Scandalos Music.

  Autor: Andrei DIDAS | Data: 17.06.2016 | Imagini: MusicExpertCompany
Un produs Blogger.