PREMIERĂ. Lemonade, producția realizată de Beyoncé, la HBO 2 (P)


Lemonade, cel de-al șaselea album al lui Beyoncé, a fost lansat în data de 23 aprilie 2016. Odată cu albumul, a fost lansat și filmul documentar cu același nume. Filmul va fi difuzat la HBO2 în data de 18 iunie, de la ora 20:30.

Regizat de Jonas Åkerlund, Dikayl Rimmasch și Beyoncé Knowles, filmul prezintă numeroase ipostaze ale lui Beyoncé, de la numere de dans realizate în studio, la secvențe filmate în America de Sud, imagini urbane de noapte, imagini de arhivă și filme realizate în familie.

Filmul, precum și melodiile de pe noul album care este și al doilea album vizual al artistei, tratează idei complexe despre rasă, sex, putere, căsătorie, infidelitate, experiența femeilor de culoare din America, creșterea copiilor.

Albumul a fost inspirat de mișcarea Black Lives Matter. Mamele lui Trayvon Martin (Sybrina Fulton), Michael Brown (Lesley McFadden) și Eric Garner (Gwen Carr) apar în film alături de fotografiile fiilor lor decedați. Melodiile de pe noul album „Lemonade” au influențe din numeroase genuri muzicale: pop, R&B, blues, rock, soul, funk.

Autor: Andrei DIDAS | Data: 15.06.2016 | Imagini: Pro TV
Un produs Blogger.