LA CINEMA. Premierele săptămânii 10-16 iunie 2016


În acest weekend poţi merge la unul dintre cele mai interesante festivaluri bucureştene, Audience Award Film Festival, aflat la prima ediţie. În selecţie sunt filmele câştigătoare ale Premiului Publicului la cele mai mari festivaluri de pe glob, precum cele de la Berlin, Sundance, Toronto și Rotterdam. Este o combinaţie cum nu se poate mai fericită: filme cu girul marilor festivaluri, dar şi în stare să captiveze publicul larg. 

Warcraft. Începutul
Ar putea fi unul dintre marile hituri ale verii, chiar dacă povestea fidelă primului joc Warcraft este prea simplă şi familiară pentru publicul deja obişnuit cu franciza Stăpânul inelelor. Blockbusterul lui Duncan Jones compensează cu o nemaipomenită desfăşurare de forţe şi cu un admirabil efort de a-i face pe giganticii orci cât mai credibili pe marele ecran. Când Draenor, ţinutul orcilor, se transformă într-un deşert, vrăjitorul Gul'dun îşi convinge semenii că numai cucerirea împăduritului tărâm al oamenilor, Azeroth, le poate garanta supravieţuirea. Între cele două rase se va da o luptă pe cinste, care te-ar putea ţine cu sufletul la gură pe durata celor două ore.


Oachi, prințul din junglă
O animaţie 3D pentru cei mai mici dintre spectatori, Oachi, prinţul din junglă are în centrul atenţiei brotacul titular, căruia nu-i place nici apa şi nici să ţopăie. Convins că locul său nu este printre celelalte broscuţe, Oachi va începe o nemaipomenită aventură pentru a-şi afla adevărata identitate.

  Autor: Ştefan DOBROIU | Data: 10.06.2016 | Imagini: Cinemagia
Un produs Blogger.