PIESĂ NOUĂ. Robert Toma lansează single-ul și videoclipul "Te dezbrac din priviri"


Robert Toma poate fi considerat cu usurinta una dintre revelatiile ultimului an in muzica romaneasca: milioane de vizualizari pe YouTube, primele locuri in topurile muzicale, colaborari cu artisti de top, compozitor a numeroase hituri din topurile muzicale - un debut fulminant pentru Robert Toma, artistul care a adunat peste 46 de milioane de vizualizari la cele 4 piese lansate pana acum. Robert Toma lanseaza single-ul si videoclipul "Te dezbrac din priviri", o coproductie Cat Music si DeMoga Music.

Daca de la primul single si pana in prezent, Robert Toma a lansat doar piese in colaborare, "Te dezbrac din priviri" este primul single solo al artistului. Ca si in cazul celorlalte piese ale sale, Robert este compozitorul noii piese, de aceasta data alaturi de Alex Parker si Adrian Klein. Videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir. 

Robert Toma se afla printre compozitorii a numeroase hituri din Romania si a colaborat cu artisti de top ca Andra, Liviu Teodorescu, Adda, Amna, Ruby, Marius Moga, What's UP etc. 

La inceputul anului 2016, Robert Toma a lansat single-ul "Binele ce imi face rau", in colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul si juriul la Vocea Romaniei, in 2013, in echipa lui Marius Moga. Piesa a adunat in cateva luni peste 8,5 milioane de vizualizari pe YouTube. De altfel, fiecare dintre piesele lansate de catre Robert a adunat peste 8 milioane de vizualizari. 

 Autor: Andrei DIDAS | Data: 15.06.2016 | Imagini: CatMusic
Un produs Blogger.