WE LOVE RETRO. La cumpărături, cu artiștii anilor '80-'90Festivalul We Love Retro, în parteneriat cu Smailo și AROBS Transilvania Software provoacă clujenii să adopte un nou stil de cumpărături. Între 9-16 iunie, în hipermarketul Cora, ei își pot face cumpărăturile alături de Bonnie Tyler, Smokie, No Mercy, E-type, Dr. Alban şi Mr. President datorită cărucioarelor retro, dotate cu tablete Smailo, căști și o aplicație dedicată, pe care rulează piesele artiștilor care vor concerta la ediția de anul acesta a We Love Retro. Campania este o premieră în România, clujenii fiind primii care pot testa cărucioare de acest gen. 

Organizatorii le pun la dispoziție clujenilor 10 cărucioare retro, pe care le pot găsi la standul special amenajat în incinta hipermarketului Cora. Astfel, o simplă sesiune de cumpărături se va transforma într-un veritabil maraton muzical printre rafturile hypermarket-ului. 

Ideea a pornit din dorința de a oferi momente muzicale specifice anilor '80 și '90, într-un context cotidian. Suntem convinși de faptul că muzica bună merită să fie ascultată în orice moment sau situație, de ce nu chiar și la cumpărături”, a spus Gabriel Apăvăloaie, Production & Artistic Manager în cadrul festivalului We Love Retro. 


Mersul la cumpărături poate să nu fie o durere de cap, dacă ești însoțit de muzică bună. Am vrut să transmitem acest lucru printr-o campanie simpatică, datorită căreia sperăm că clujenii vor retrăi amintiri plăcute de pe vremea disco ball-urilor și a casetofoanelor când sunt la shopping. Ei au la dispoziție niște cărucioare speciale și o aplicație care le permite să asculte muzica artiștilor preferați, care, deși făceau ravagii în anii '80-'90, sunt la fel de iubiți și acum”, a spus Ovidiu Bojan, director executiv în cadrul AROBS Transilvania Software.

Odată cu lansarea aceste campanii, We Love Retro pregătește şi un “Last Weekend Sale”, în care împătimiţii de cumpărături şi muzică retro vor dispune de un preţ special, de 60 de lei, pentru biletul de joi (Bonnie Tyler, Smokie). Oferta este valabilă la standul de bilete din Cora şi online, pe Biletmaster.ro, în perioada 11 şi 12 iunie.

We Love Retro 2016 se va desfășura în data de 16-17 iunie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, având ca invitați pentru cea de a treia ediţie artiști precum: Bonnie Tyler, Smokie, No Mercy, E-type, Dr. Alban şi Mr. President. 


Autor: Andrei DIDAS | Data: 08.06.2016 | Imagini: Afis
Un produs Blogger.