Eco-ambasadorii au ajuns la Electric Castle

Foto: Electric Castle
După sute și chiar mii de kilometri pedalați, „eco-ambasadorii" au ajuns astăzi la Castelul Banffy din Bonțida. 

30 de tineri din 5 țări (Anglia, Austria, Danemarca, Republica Moldova și România) au ales să vină la festival pe bicicletă. Grupul eco-ambasadorilor din străinătate s-a întâlnit la Cluj cu participanții din România, conduși de Lucian Mândruță. Ei au pornit spre castel și au ajuns cu bine la Bonțida în jurul orei 12. 

Pentru mulți dintre ei, a fost prima experiență pe bicicletă pe o distanță atât de lungă, dar toți s-au declarat motivați de faptul că pot să ajungă la un festival la care și-au dorit foarte mult să ia parte într-un mod original, care le oferă ocazia de a descoperi noi locuri și de a-și face prieteni cu pasiuni comune.

Pe întreg traseul spre castel, fiecare grup de ambasadori a promovat propria cauză eco sau socială - spre exemplu, grupul român condus de Lucian Mândruță a promovat chiar dezvoltarea cicloturismului în România.

Toți cei 30 de Eco-ambasadori înscriși în program au primit din partea organizatorilor intrare gratuită la festival. Pe tot parcursul evenimentului, ECO Challenge continuă, oferindu-le participanților șansa de a-și aduce contribuția la protejarea mediului și de a câștiga premii importante oferite de sponsori.

Autor: Andrei DIDAS | Data: 14.07.2016
Un produs Blogger.