(P) Internet gratuit la Untold oferit de Telekom România


Aplicația UNTOLD permite festivalierilor să vizualizeze întreaga lista de artiști de anul acesta, cât și detalii despre ei, o scurtă biografie, paginile lor de facebook, twitter sau youtube. În aplicație, participanții au la dispoziție și harta festivalului care cuprinde punctele de acces, toate scenele și zonele de poveste ale evenimentului, punctele de încărcare a cardurilor și brățărilor RFID precum și corturile de prim ajutor și ieșirile de urgență. În acest fel, festivalierii se pot plimba foarte ușor în perimetrul festivalului și pot afla și despre activitățile interesante din timpul zilei.

Site-ul festivalului UNTOLD, www.untold.com, are în acest an un nou design în ton cu conceptul creativ al festivalului. Toate detaliile importante referitoare la regulamentul festivalului, campaniile UNTOLD, posibilitățile de transport spre festival incluse în „Travel Experience”, cât și detalii despre ultimele opțiuni de cazare, se găsesc foarte ușor în site.   

De asemenea, ultimele abonamente și bilete la festivalul UNTOLD pot fi achiziționate de pe www.untold.com. Tot aici, festivalierii pot afla informații referitoare la reducerile de care beneficiază cu ajutorul brățării la cele mai frumoase obiective turistice din Transilvania, cuprinse în Campania “Transilvania All Inclusive”.

Participanții pot afla toate aceste lucruri în timp ce ascultă UNTOLD Radio, singurul post de radio exclusiv electro-dance-music ce promovează doar artiștii internaționali.  

Festivalierii vor putea folosi aplicația și site-ul UNTOLD, folosind internet gratuit de la Telekom.

Telekom Romania oferă Wi-Fi gratuit participanţilor la festival, pe toată perioada evenimentului. Pentru o experienţă completă, participanţii pot încărca filme, poze cu artiştii preferaţi şi pot distribui pe reţelele de socializare, fără teama de a pierde conexiunea. 

Pentru a oferi o experienţă deosebită utilizatorilor şi pentru a gestiona traficul mare de date, Telekom va instala deja peste 100 de routere Wi-Fi de la Cisco la care pot fi conectate simultan peste 20000 de echipamente mobile (smartphone, tablete, accesorii ce incorporeaza noile tehnologii wireless etc) şi alte echipamente de tip Internet of Things (camere video, senzori)


Autor: Andrei DIDAS | Data: 27.07.2016
Un produs Blogger.