Premierele săptămânii 29 iulie - 4 august 2016


Doar trei premiere ne aşteaptă vinerea aceasta în programul cinematografelor, dar oferta e variată şi cele trei titluri se completează foarte bine. Află mai jos recomandările noastre.

Jason Bourne
Spectatorii vor aprecia acest film intens şi brutal, cu Matt Damon revenind la eficientul său personaj la aproape un deceniu de la The Bourne Ultimatum. Regizorul şi coscenaristul Paul Greengrass arată din nou că este preocupat de cele mai actuale subiecte sociale şi combină goana lui Bourne prin marile capitale ale lumii cu criza imigranţilor, dar şi modul cum reţelele de socializare pot fi folosite pentru a ne limita libertatea. Chiar dacă uneori scenariul exagerează inventivitatea eroului şi îl aruncă în aventuri neverosimile, filmul are o intensitate care te va ţine pe marginea scaunului de cinema. Vincent Cassel, în rolul unui agent cu care Bourne va ajunge să se lupte, şi Alicia Vikander, în cel al unei agente manipulatoare, sunt alte două plusuri ale premierei.


Vânătorii de fantome/Ghostbusters
Este inexplicabilă reticenţa cu care publicul mondial a primit acest reboot haios al filmelor din anii '80. Noi îţi garantăm că noul Ghostbusters are mult umor (nu degeaba echipa din spatele filmului a făcut şi hitul din 2011 Domnişoare de onoare/Bridesmaides) şi o energie ce compensează faptul că povestea este cam previzibilă. Kristen Wiig, Melissa McCarthy, extraordinara Leslie Jones şi Kate McKinnon formează una dintre cele mai pestriţe şi amuzante echipe văzute în ultima vreme la cinema, iar Chris Hemsworth face toţi banii în rol de "secretară" arătoasă, dar habarnistă. Dintre premierele săptămânii este probabil filmul cel mai potrivit pentru o ieşire la cinema în cuplu.


Mame bune şi nebune/Bad Moms
Comedie mai mult sau mai puţin ireverenţioasă, Bad Moms foloseşte formula Mean Girls pentru o altă generaţie. Oricât de evidentă este reţeta, filmul amuză cu personajele sale proaspete şi este o idee foarte bună de a petrece timp la cinema "între gagici". În centrul atenţiei este Amy, o tânără mamă dărâmată din cauza încercărilor eroice de a jongla cu viaţa de familie şi cariera. Ei bine, într-o zi Amy decide să devină o mamă "rea", adică să nu le mai facă toate poftele copiilor, soţului şi afurisitei Gwendolyn (Christina Applegate), preşedinta asociaţiei părinţilor de la liceu. Secondată de noile ei prietene Kiki (Kristen Bell) şi Carla (Kathryn Hahn), Amy va pune la cale o adevărată revoluţie în suburbia ei perfectă. Oricât de previzibilă e povestea, mesajul că uneori nu trebuie să faci chiar tot ce aşteaptă cei din jur de la tine ar putea lăsa urme adânci. Noi ne întrebăm câte din mamele care au văzut filmului au refuzat să gătească cina după ce s-au întors de la cinema.



Autor: Stefan DOBROIU (Cinemagia) | Data: 29.07.2016
Un produs Blogger.