Star Trek Beyond, debut „prosper” în box office-ul american


Cel de-al treilea film al reboot-ului francizei Star Trek a avut în week-end lansarea şi pe teritoriul nord-american, iar cifrele, deşi au plasat filmul pe locul întâi în clasament, nu au adus veşti prea bune pentru franciză. După cele 75,2 milioane de dolari şi cele 70,2 milioane de dolari înregistrate de Star Trek şi Star Trek Into Darkness în 2009, respectiv 2013, iată că Star Trek Beyond rămâne în urmă. 

A obţinut 59,6 milioane de dolari la debutul în Statele Unite, încasările internaţionale urmând să recupereze probabi bugetul de 185 de milioane de dolari. Până acum, cel mai profitabil film al seriei a fost Star Trek Into Darkness, cu 467 milioane de dolari obţinuţi pe tot Globul. 

The Secret Life of Pets trece pe locul doi, cu încasări de 29,3 milioane de dolari, în vreme ce altă nouă intrare, horror-ul Lights Out intră pe trei, la egalitate cu Ghostbusters (21,6 milioane de dolari încasări). Pe cinci se află ultimul film Ice Age, Collision Course – altă continuare ce nu a impresionat box office-ul.

Trailer "Star Trek Beyond"
Autor: Cristina GRIGORE (Cinemagia) | Data: 26.07.2016
Un produs Blogger.