Pepe lansează clipul piesei "Tortura"“Sarutul ei este cea mai dulce tortura” spune Pepe insa cu siguranta nimeni nu se astepta ca tocmai un sarut sa creeze atatea controverse. Aflam cum de fapt au stat lucrurile in ceea ce priveste #Tortura despre care s-a tot vorbit in ultimele zile in cel mai recent videoclip lansat de Pepe.

In rol principal, Roxana Vancea este cea care a depasit cu foarte mare lejeritate tot ceea ce poate fi vazut ca si comun inclusiv granita intre imaginatie si realitate, Iulia, prietena ei cea mai buna, castigatoarea Bikini Fitness 2015 fiind motivul pentru care Roxana a dus pasiunea la cote extreme. Momentul fierbinte a continuat oricum si dupa ce s-a dat de mult “Stop”, echipa de productie fiind pusa de mult in dificultatea de a nu stii ce, cum si mai ales cat sa ramana din tot ceea ce s-a tras.
“A fost o zi de filmare intre prieteni. Cu siguranta acesta a fost si motivul pentru care nu a existat loc de inhibitii sau orice altceva in acest sens. Ii multumesc Roxanei si Iuliei pentru tot, lui Geo si echipei lui pentru partea tehnica a lucrurilor, celor de la Exclusive Fitness pentru suport.” a spus Pepe.
Videoclipul piesei tortura este produs de catre Studio LIVEO, regia si editarea fiind semnate de catre Geo Stanculescu si Trupina Catalin. Academia de Beauty Georgiana Codinca si Ody Yasmine a asigurat partea de make-up. Locatia aleasa a fost Exclusive Fitness. Single-ul este produs de Kazibo Music pentru Pepe Latin Music. Compozitia este semnata de catre Alex Pelin si Ovidiu Baciu in timp ce la versuri au mai lucrat si Pepe si Connect-R.

Un produs Blogger.