VOCEA ROMÂNIEI. Show-ul a fost pe primul loc la debutul noului sezon


Prima editie a sezonului sase Vocea Romaniei a bucurat milioane de telespectatori cu un spectacol memorabil din care nu au lipsit vocile senzationale, lupta apriga pentru cei mai buni concurenti, replicile spumoase ale celor patru antrenori, tensiunea, emotia, dar si distractia adusa din culise de gazda emisiunii, Pavel Bartos.

Pe intreaga durata de difuzare, 20:26 – 23:07, la nivel national, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmarit competitia in care doar vocea conteaza, iar in minutul de maxima audienta de la 22:27, cea mai buna competitie a vocilor a reuşit sa aduca in faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de romani. 

Prima editie a noului sezon Vocea Romaniei a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.1 puncte de rating si 34.2% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating si 17% share. 

Vineri, 9 septembrie, a inceput un nou sezon din spectacolul suprem al vocilor, iar prima editie a fost magnifica. Sezonul sase a debutat in forta cu un moment impresionant pregatit pentru telespectatori de Tudor, Loredana, Smiley si Moga. Cei patru antrenori au cantat impreuna melodia It’s a kind of magic prin care au transmis foarte multa putere, dar si emotie. Pentru a reprezenta cat mai bine magia sezonului care a debutat ieri seara, momentul antrenorilor a fost sustinut de proiectii 3D, un concept revolutionar folosit in premiera in televiziunea din Romania. Primii opt concurenti au fost alesi, antrenorii au fost foarte vocali, au luptat cu toate armele pentru vocile care au facut scena sa vibreze, au facut promisiuni si au asigurat un show de neuitat.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.


Autor: Andrei DIDAS | Data: 13.09.2016
Un produs Blogger.