ALEGERI SUA. Lady Gaga a PROTESTAT în fața clădirii Trump Tower


Victoria lui Donald Trump nu a fost privită deloc bine de majoritatea vedetelor de la Hollywood și nu numai. Una dintre ele este Lady Gaga, care a protestat în faţa clădirii Trump Tower din New York, cu un banner pe care scria "dragostea întrece ura".

Lady Gaga este înfăţişată într-o fotografie, cu o figură sumbră, în fața clădirii Trump Tower din New York, cu un banner pe care scrie "dragostea întrece ura" (în engleză, "trumps" înseamnă "a întrece" sau "a tăia cu atu", în teoria jocurilor de cărţi, astfel încât Lady Gaga s-a folosit de un joc de cuvinte - n.r.).
Foto: Guliver/GettyImages

Cântăreaţa postase şi un mesaj pe Twitter mai devreme: "Într-o lume plină de speranţă, vom fi auziţi. Votează pentru amabilitate, egalitate şi iubire. Nimic nu ne va opri. Spune o rugăciune pentru America". Mesajul artistei a fost publicat în timpul scrutinului.

Victoria lui Donald Trump a produs şoc şi neîncredere la Hollywood. Madonna, Cher, Kelly Clarkson, Katy Perry, Shakira şi multe alte vedete şi-au exprimat opiniile sumbre legate de rezultatul alegerilor. Celebrităţile îşi declară ferm frica şi consternarea după ce Trump a fost declarat câştigător.

Lady Gaga, pe numele său adevărat Stefani Joanne Angelina Germanotta, s-a născut pe 28 martie 1986. Şi-a început cariera muzicală în 2001, iar până în prezent a lansat patru albume de studio. Artista, care a susţinut un concert la Bucureşti în 2012, a fost recompensată cu şase premii Grammy.

Autor: Andrei DIDAS | Foto: Guliver/GettyImages

Un produs Blogger.