AMI și What's UP lansează piesa "Un Actor"


AMI a pregatit fanilor sai o mare surpriza si interpreteaza impreuna cu What`s Up un remake al primei piese cantate de ea pe o scena, o piesa care i-a deschis drumul in muzica si cu care a castigat concursul MiniStar, in anul 1993. 

Un vis din copilarie, de care a tinut mereu cont si la care nu a renuntat niciodata, a ajutat-o pe AMI sa dea sens unui proiect care va cuceri, cu siguranta, publicul din Romania.

''Un actor grabit" este piesa pe care AMI a cantat-o pentru prima data pe o scena, in fata unui public numeros. Se intampla in Baia Mare, cand talentata artista avea doar 3 ani si jumatate. Aceasta piesa, dar si talentul si charisma sa, au ajutat-o sa castige primul premiu din cariera sa muzicala. 

"La doar 3 ani si jumatate cantam din tot sufletul despre un actor care mi-ar fi frant inima. Traiam povestea piesei cu toata inima si evident ca i-am convins pe toti cei care m-au auzit si vazut la concursul MiniStar in 1993. Asa ca sinceritatea si expresivitatea puse pe tava, la acea vreme, mi-au adus si Trofeul competitiei. Primul meu premiu din cariera. De atunci a inceput efectiv drumul meu in muzica. Asa ca m-am luat de mana cu 'Un Actor' si am pornit la drum. Practic, fara sa realizez, mi-a deschis drumul ce m-a adus aici, in sufletele atator oameni", a spus AMI.

Interpretata intr-o maniera unica, piesa "Un actor" are un mesaj sensibil, despre celebra poveste a unui actor grabit care pleaca si lasa in urma iubirea. Frumoasa poveste de dragoste dintre doi tineri, el "mereu un visator", ea "mereu o parte din decor", va avea intotdeauna un loc special in sufletul tinerilor indragostiti sau poate chiar va motiva, din nou, un copil talentat care va face din asta un tel in viata.

"Visul de la 3 ani a devenit realitatea pe care o traiesc acum, dupa 24 de ani de calatorie. Ani in care nu am uitat nicio clipa de unde am pornit si cat de intens si decisiv a fost acel moment care este viu, ori de cate ori inchid ochii. Intr-un mod inexplicabil, "UN ACTOR" – fiindca asa ii spuneam in loc de "Un Actor Grabit" -  devenise definitia mea artistica la acea vreme. Mi-a ramas desenat in minte si in suflet acel moment, iar de fiecare data cand auzeam piesa la radio, tv sau in cluburi, aveam mereu dorinta de a o reface intr-un fel sau altul si sa o cant la maturitate, candva. Sper sa simtiti si voi la fel ca mine ca acest remake este cu totul si cu totul special, ca nu il lansez pentru ca se poarta, ci pentru ca am o legatura speciala cu piesa asta. Am simtit ca acum e momentul sa o reinterpretez si sa o refac intr-un mod mai personal.  Cu emotie profunda atunci, cu infinita emotie si acum, am vrut sa readuc in inimile tuturor acest refren, ale carui versuri cantate de catre Laura Stoica sunt atat de fredonate si astazi", a declarat AMI.

Videoclipul a fost filmat intr-un cadru de poveste, pe Transfagarasan, iar imaginile surprinse sunt inedite si completeaza perfect piesa romantica interpretata de catre AMI si What`s Up. La inceputul videoclipului este atasat un filmulet cu AMI la varsta de 3 ani si jumatate interpretand pentru prima oara piesa "Un actor grabit". Filmuletul este din cadrul concursului MiniStar, unde AMI a castigat trofeul competitiei. Asa a inceput cariera sa muzicala si dupa acest eveniment tanara artista nu mai putut sa stea departe de muzica. 

"Cred despre AMI ca este o artista foarte talentata. De multa vreme ne gandeam la o colaborare, cand m-au intrebat daca vreau sa fac parte din acest proiect, m-am bucurat  tare. Sper ca aceasta piesa sa-i poarte noroc si de aceasta data", spune What's Up.

What's UP a fost cel mai harnic artist din 2017 si a lansat prima piesa din an. Single-ul se numeste "Facem ce vrem" si este o colaborare cu Florin Ristei.

Fie ca vorbim despre piesele solo sau de colaborari cu alti artisti, releasurile lui What's Up aduna milioane de vizualizari pe YouTube si ocupa primele locuri in topurile muzicale. De la mega-colaborarea cu Andra pentru hitul "K la meteo" sau primul single solo - "Taxi", pana la piesele lansate in 2016, precum "Dulce Amar" (DJ Sava, Alina Eremia & What's UP), "Bine", "Piesa mea de dor", What's Up confirma de fiecare data publicului ca este un artist cameleonic.

AMI a devenit cunoscuta datorita vocii sale care s-a auzit pentru prima data in super hit-ul „Trumpet Lights", care a placut foarte mult publicului roman. Au urmat proiecte precum ‚ „Otra Vez", „Playa En Costa Rica", sau  "Somnu` nu ma ia". Colaborarile dintre Grasu XXL si AMI,  piesele „Deja Vu" si „3 lucruri" sunt  foarte iubite si mereu fredonate de fanii acestora. Ultima piesa lansata " Te-astept diseara"  a sensibilizat publicul artistei si a reusit sa stranga peste 23 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Un produs Blogger.