Dakota Johnson despre filmările la Fifty Shades: „Oamenii sunt dezbrăcaţi când fac sex"


Dakota Johnson a vorbit despre experienţa personală din timpul filmărilor scenelor fierbinţi din Fifty Shades, în cadrul unui interviu cu revista Vogue. „Să fim sinceri! În timpul scenelor fierbinţi, oamenii trebuie să fie dezbrăcaţi", a spus bruneta de 27 de ani.

De asemenea, ea a discutat despre importanţa de a avea încredere în colegul de platou, în special în scenele care implică intimitate, şi despre cum acest gen de încredere se traduce într-un joc de calitate: 
„Scenele de nuditate sunt interesante pentru un actor... Jamie şi cu mine am lucrat îndeaproape pentru mult timp. Nu au existat inhibiţii, am fost foarte sinceri, foarte încrezători... Însă era un pariu riscant! Dacă era un ticălos? În genul acesta de filmări măştile dispar. Nu mai ai haine ca să spună cine eşti. Nu mai ai bijuterii ca să spună câţi bani ai. Totul este rolul în sine”.
Întrebată dacă va juca în continuare scene de nuditate, Johnson glumeşte descriind că starea sânilor ei va fi elementul cheie: „Voi mai juca scene nud dacă sânii mei vor fi lăsaţi? Nu ştiu!”, deşi admite: „Probabil am o mentalitate de tip european despre lucrurile acestea. Nu-mi doresc ca într-o scenă fierbinte să văd sutiene şi lenjerie intimă. Să fim sinceri. Oamenii sunt dezbrăcaţi când fac sex".

De asemenea, ea le răspunde celor care cred că ea ar dispreţui Fifty Shades declarând că „este mândră de film” şi că „este o poveste reuşită, şi cred că este diferită”.

Filmul cu Dakota Johnson şi Jamie Dornan va avea premiera în România simultan cu Statele Unite, de Sf. Valentin, pe 10 februarie. 2017.

Un produs Blogger.