„Resident Evil. Capitolul final”, din 3 februarie la cinema


Cunoscuta serie de filme „Resident Evil” se încheie. A șasea și ultima parte a celei mai de succes francize bazate pe jocuri video din istoria cinematografică se lansează pe 3 februarie 2017, pe marile ecrane din toată țara, prilejuind fanilor noi aventuri spectaculoase în lupta cu hoarda de zombi.

Având-o în prim plan pe celebra Milla Jovovich, „Resident Evil. Final Chapter”/„Resident Evil. Capitolul final” dezvăluie confruntarea apoteotică în 3D, IMAX 3D și 4DX.

Lansată în 2002, franciza „Resident Evil” a cumulat încasări de peste 1 miliard $ la nivel global, fiecare dintre cele cinci lungmetraje ale seriei clasându-se constant pe poziții fruntașe în topuri la box-office. Filmul inițial a fost urmat de „Resident Evil: Apocalypse” (2004), „Resident Evil: Extinction” (2007), „Resident Evil: Afterlife” (2010) și „Resident Evil: Retribution” (2012).

Și iată că, după cinci ani, cea de-a șasea și ultima parte a francizei, „Resident Evil. Final Chapter”/„Resident Evil. Capitolul final” reia celebra poveste cu zombi, purtând-o pe protagonista Alice (Milla Jovovich) chiar la sursa răului: „Stupul” din Raccoon City. Acolo, în laboratorul secret unde a apărut temutul T-virus, malefica Umbrella Corporation își adună acum forțele pentru lovitura finală asupra omenirii. 

Au mai rămas doar 48 de ore până la Apocalipsă și ultimii supraviețuitori nu au unde să se ascundă. Dar Alice nu se dă bătută. Mai are oare omenirea vreo șansă în confruntarea cu hoarda dezlănțuită de zombi sau lupta e deja pierdută? Aflăm din 3 februarie, la cinema, în 106 minute de acțiune horror SF explozivă.

Cinefilii vor fi încântați să descopere scene intense și efecte speciale ce transformă lupta cu zombii într-un adevărat spectacol. Filmările au fost realizate în zone deșertice din Africa de Sud și Australia, dar și în Canada, SUA, Rusia și Germania.

Producția este distribuită în România de InterComFilm

Distribuția îi include pe deja cunoscuții Milla Jovovich (singura prezentă în toate filmele seriei), Ali Larter („Pitch”, „Resident Evil: Afterlife”), Shawn Roberts („Edge of Darkness”, „Resident Evil: Afterlife”), Iain Glen („Game of Thrones”, „Resident Evil: Extinction”), dar aduce și nume noi: Ruby Rose („Orange is the new Black”), Eoin Macken („The Night Shift”), Rola - star TV și model din Japonia, în rolul de debut, actorul sud-coreean Lee Joon-Gi („My Girl”), Fraser James („Law & Order”), William Levy („The Veil”). Scenariul și regia sunt semnate de Paul W.S. Anderson, producător și veteran al francizei, cunoscut și pentru „The Three Musketeers”.

Aviz fanilor gameri: în această perioadă se lansează și noul joc video din serie, „Resident Evil 7: Biohazard”.
Un produs Blogger.