Ilinca, semifinalista Eurovision România te învață cum să faci yodeling


La scurt timp dupa anuntarea concurentilor inscrisi in Selectia Nationala Eurovision, piesa „Yodel It!", interpretata de catre Ilinca si Alex Florea, a cucerit publicul din mediul online si nu numai. Ulterior, cei doi artisti au fost desemnati semifinalisti Eurovision, etapa ce va avea loc pe 26 februarie.

Ca urmare a numarului mare de comentarii pozitive despre piesa, Ilinca a pregatit un tutorial despre ce inseamna yodeling-ul si cum se poate invata. Tanara artista povesteste in tutorial, in stilul caracteristic, energic si haios, istoria si bazele yodeling-ului, dar si primul moment in care a facut yodeling.

Ilinca si Alex Florea sunt printre semifinalistii Eurovision Romania si doar cu ajutorul publicului pot ajunge in finala concursului din 5 martie 2017. Piesa "Yodel It!", compusa de catre Mihai Alexandru, unul dintre cei mai cunoscuti si de succes compozitori romani, si Alexa Niculae, este o piesa fresh, ce imbina elemente pop, hip hop, yodeling cu influente rock.

In 2014, Ilinca Bacila a uimit juratii de la "Vocea Romaniei" prin talentul sau de a face yodeling. Inca de la o varsta frageda, muzica a fost mereu o parte importanta a vietii sale. Artista nu este la prima experienta a unui concurs muzical TV si a participat la cele mai importante concursuri din tara. Alex Florea, solist vocal si actor din Constanta, s-a remarcat prin stilul sau original in urma unor live act-uri din cadrul mai multor concursuri muzicale TV, dar si prin participarile din cadrul show-urilor "Vocea Romaniei" si X Factor.

Un produs Blogger.