Ilinca, semifinalista Eurovision România te învață cum să faci yodeling - Muzzix

Post Top Ad

Responsive Ads Here
1579098335-504

Ilinca, semifinalista Eurovision România te învață cum să faci yodeling

Share This

La scurt timp dupa anuntarea concurentilor inscrisi in Selectia Nationala Eurovision, piesa „Yodel It!", interpretata de catre Ilinca si Alex Florea, a cucerit publicul din mediul online si nu numai. Ulterior, cei doi artisti au fost desemnati semifinalisti Eurovision, etapa ce va avea loc pe 26 februarie.

Ca urmare a numarului mare de comentarii pozitive despre piesa, Ilinca a pregatit un tutorial despre ce inseamna yodeling-ul si cum se poate invata. Tanara artista povesteste in tutorial, in stilul caracteristic, energic si haios, istoria si bazele yodeling-ului, dar si primul moment in care a facut yodeling.

Ilinca si Alex Florea sunt printre semifinalistii Eurovision Romania si doar cu ajutorul publicului pot ajunge in finala concursului din 5 martie 2017. Piesa "Yodel It!", compusa de catre Mihai Alexandru, unul dintre cei mai cunoscuti si de succes compozitori romani, si Alexa Niculae, este o piesa fresh, ce imbina elemente pop, hip hop, yodeling cu influente rock.

In 2014, Ilinca Bacila a uimit juratii de la "Vocea Romaniei" prin talentul sau de a face yodeling. Inca de la o varsta frageda, muzica a fost mereu o parte importanta a vietii sale. Artista nu este la prima experienta a unui concurs muzical TV si a participat la cele mai importante concursuri din tara. Alex Florea, solist vocal si actor din Constanta, s-a remarcat prin stilul sau original in urma unor live act-uri din cadrul mai multor concursuri muzicale TV, dar si prin participarile din cadrul show-urilor "Vocea Romaniei" si X Factor.