Am aflat ordinea intrării concurenţilor în Marea Finală Eurovision România 2017


Vineri, 3 martie, în transmisiune directă la Telejurnalul TVR 1 de ora 20.00, finaliştii Selecţiei Naţionale, au participat la extragerea numerelor prin care a fost stabilită ordinea în care vor urca pe scenă.

Duminică, 5 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online, pe TVR+, melodiile şi show-urile celor zece finalişti ai Selecţiei Naţionale se vor succeda în următoarea ordine: 

1. Ana Maria Mirică
2. Ilinca feat. Alex Florea
3. Eduard Santha
4. Xandra
5. MIHAI
6. Maxim
7. Tavi Colen & Emma
8. Instinct
9. Ramona Nerra
10. Cristina Vasiu

Publicul votează timp de o oră şi alege reprezentantul României pentru Eurovision 2017

În finala Selecţiei Naţionale din 5 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Kiev, dintre piesele rămase în concurs, prin televot. 

Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,...06), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), număr valabil în reţelele Digi Mobil, Orange, Telekom şi Vodafone, ori sunând la acelaşi număr de telefon  - 1264 şi tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03... 10, cu acelaşi tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil în reţelele Orange, Telekom şi Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „START VOT!” şi se vor închide după 60 de minute, la semnalul „STOP VOT!”. 

Anul acesta, votul publicului poate valora o maşină. În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania „Eurovision te premiază!”, la care Marele Premiu este un automobil.
Un produs Blogger.