Ellie Goulding, MØ și Hurts, pe scena Untold. Vezi toată lista artiștilor invitați


În universul plin de magie UNTOLD apare în 2017, una din cele mai puternice constelații formată din 7 superstaruri ale stilului live act. Pe UNTOLD ARENA vor urca în această vară Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire și Jasmine Thompson. Cei 7 artiști vin să completeze line-up-ul impresionant al UNTOLD 2017, anunțat deja: Armin van Buuren, Afrojack, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Chris Liebing, Loco Dice, Solomun, Sven Vath, Jamie Jones, Dubfire,  Andy C, Borgore, Chase&Status(DJ Set), Dub FX, Pendulum(DJ Set) și Sigma(DJ Set). 

Artista care a concertat la nunta regală a Prințului William și a ducesei Catherine Middleton, la Palatul Buckingham, Ellie Goulding vine pentru prima dată în România în vară. Artista britanică are numeroase premii Brit Awards și MTV Awards, iar în 2015 a primit prima nominalizare Grammy, pentru cea mai bună interpretare feminină, pentru melodia „Love me like you do”, inclusă pe coloană sonoră a filmului „50 shades of Grey”. Ellie Goulding a avut colaborări cu artiști precum Calvin Harris, Tinie Tempah, Skrillex, Major Lazer și Taylor Swift. Melodii atât de cunoscute precum „Burn”, „Still falling for you” și „I need your love” se vor auzi live la UNTOLD 2017.   

este artista care a făcut senzație alături de Major Lazer cu hitul “Lean on”, care are aproape 2 miliarde de vizualizări pe youtube. Artista daneză, în vârstă de 28 de ani este în acest moment una dintre cele mai ascultate voci feminine ale lumii. Iggy Azalea și Ariana Grande sunt doar câteva dintre numele importante cu care a colaborat până acum. 

De la trupa britanică HURTS vom afla în vară ce înseamnă să asculți live, melodiile “Wonderfull life” și “Stay”. Hurts a luat ființă în 2009 iar albumele lansate până acum, Happines, Exile și Surrender au ajuns în top 10, în țări precum, Marea Britanie, Germania, Austria, Elveția, Polonia și Finlanda. Au fost numiți de multe de ori, de presa internațională, una dintre cele mai bune trupe pop a ultimilor ani și sunt mereu headlineri la marile festivaluri ale lumii. 

R CITY înseamnă Theron și Timothy Thomas, doi frați din SUA, artiști de muzică hip hop, pop și r&b care sunt și producători muzicali. Cea mai cunoscută colaborare a lor este cu solistul trupei Maroon 5, Adam Levine, pentru melodia “Locked Away”. Au compus însă și pentru alți artiști importanți ca Sean Kingston, Miley Cyrus, Nicky Minaj și Rihanna. 

EXAMPLE & DJ WIRE  sunt doi DJ de muzică electro din Marea Britanie. Example sau Elliot John Gleave este și solist, producător și chiar actor. “Changed the way you kiss me” l-a propulsat pe Example în topurile din întreaga lume. În 2013, artistul a declarat că va mai rămâne doar câțiva ani în domeniul muzical, după care își dorește să se îndrepte spre producția de filme horror. 

JASMINE THOMPSON sau mezina scenei UNTOLD ARENA și-a început cariera pe youtube unde posta melodii cântate de ea. În 2014, Robin Schulz a remarcat-o și i-a propus o colaborare pentru hitul “Sun Goes Down”. La doar cei 16 ani ai săi are deja melodii ajunse în top 10 în toate țările Europei, inclusiv în România. 

TINIE TEMPAH se reîntoarce la UNTOLD. După prima ediție a festivalului, rapperul britanic și-a manifestat dorința de a se reîntâlni cu fanii din România. Cel mai nou single „Girls Like” cu Zara Larsson face parte din albumul său “Youth”, care va fi lansat în mai puțin de 2 săptămâni. 

ULTIMELE ABONAMENTE LA PREȚ PROMOȚIONAL ÎN VÂNZARE
Ultimele abonamente la preţul promoţional de 385 de lei plus taxe din preţul final de 550 de lei plus taxe, mai pot fi achiziționate pana la finalul lunii martie de pe www.untold.com. Sunt disponibile şi bilete de o zi dar şi abonamente VIP. UNTOLD 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. 


Muzzix este si in acest an Blogger UNTOLD
Informatii proaspete, Live video de la conferintele de presa si interviuri exclusive.


Un produs Blogger.