Peste 70 de universități și instituții educaționale, prezente la R.I.U.F. Cluj-NapocaTimp de o zi, participanții la târg pot afla informații despre cele peste 6.000 de programe de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) puse la dispoziție de cele peste 70 de universități prezente în această primăvară la Sala Polivalentă. Cea de-a 20 ediție RIUF propune cel mai mare număr de universități și instituții educaționale prezente la un eveniment educațional din România. 

Informații despre fonduri de burse puse la dispoziție de universitățile prezente la RIUF

RIUF este singurul eveniment din România care ajută elevii de liceu și studenții să găsească informații necesare despre programe de studiu, oportunități de carieră, fonduri de burse și modalități de finanțare la care au acces în țară sau în străinătate, printre care se numără și: 
Un fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licenţă, master şi doctorat;
Burse de la Coventry University doar pentru studenţii români;
Burse de până la £3.000 la University of Greenwich şi Swansea University pentru rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat;
Bursa Academică de Excelenţă oferită de Northumbria University în valoare de £2.000  pusă la dispoziţia studenţilor români interesaţi de studiile de licenţă;

Peste 30% din universitățile de top din Marea Britanie ajung pe 21 martie la RIUF 

Vizitatorii vor putea descoperi informații esențiale despre programele de studiu dorite de la cele mai bune universități din Marea Britanie precum University of Essex, University of Kent, University of Northumbria sau Conventry University. Printre programele de studiu pe care aceștia le propun tinerilor români se numără și IT&Computer Science, Marketing&Advertising, Business și economie, dar și turism sau artă și design. 

Consiliere gratuită în cadrul evenimentului și acces la conferința RIUF YouForum
Prin înscrierea la eveniment, vizitatorii beneficiază de consiliere gratuită în timpul evenimentului, dar și de o ofertă de studiu personalizată în funcție de domeniile de interes. 
În plus, pot participa la conferința RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu peste 30 de invitați din diferite domenii de activitate, printre care și Constantin Trofin (Realizator TV, Lector univ. dr. UBB), Iulian Pădurariu (CEO & Co-founder Pony Car Sharing), Bogdan Pandea (CEO Captain Bean), Roxana Rugină (CEO Simplon România), Bogdan Bob Rădulescu (Epic Show), Bogdan Ciocian (Meron & Libero Events).

Ediția de primăvară RIUF mai are loc și la București pe 18-19 martie la Sala Palatului și la Brașov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace. Înscrierile se pot face pe www.riuf.ro. 

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.


Un produs Blogger.