Paul Damixie lansează videoclipul single-ului “Get Lost”


Piesa este deja in heavy rotation pe radiourile din Romania si este disponibila pe platformele digitale. „Get Lost" este in top 10 cele mai cautate piese pe Shazam Romania si a devenit virala printre utilizatorii platformei Spotify din Statele Unite, reusind intr-un timp foarte scurt sa obtina performante exceptionale. 

„Imi place piesa foarte tare si ma bucur ca intr-un timp atat de scurt are un succes neasteptat de mare. Faptul ca a intrat in top 10 pe Shazam si este virala pe Spotify, inseamna ca am ajuns exact acolo unde trebuie cu ea, la oameni. Abia astept sa vedeti si clipul, care este dinamic, colorat si <<true>>”, a spus Paul Damixie despre cel mai recent succes al sau - „Get Lost”. 

Videoclipul piesei, regizat de Alex Ceausu si filmat integral in Mexic, se deruleaza ca un film de actiune, cu puternice accente parodice si are la baza povestea jefuirii unei banci. Ineditul povestii este dat de personajele centrale ale clipului, care poarta mastile a doua figuri foarte cunoscute, dar si foarte controversate, si de finalul neasteptat. „Get Lost" este o coproductie HaHaHa Production - Cat Music.

Paul Damixie este producator si DJ, cu un feeling extraordinar pentru remix-uri. Paul a facut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte din Romania - Radio Killer, care a reusit sa cucereasca industria muzicala locala si internationala cu hit-uri precum „Voila”, „Be free” sau „Lonely Heart”. Este totodata cel care a transformat hit-ul lui Adele, „Hello”, intr-un adevarat imn house, ce a devenit cunoscut in intreaga lume. Artistul a primit anul trecut premiul pentru cel mai ascultat remix in Statele Unite ale Americii – iHeart Radio 2016 (Remix of the Year). Premiul i-a fost inmanat chiar de Steve Angello, fost membru Swedish House Mafia si unul dintre cei mai importanti DJ din lume, in Miami, in cadrul “2016 Remix Awards”.

Un produs Blogger.